Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Realități și perspective Magazin: 10 decembrie 2019

PREMIERĂ: Creștini uciși în timp ce participau la slujbă, papa avertizează împotriva pericolului consumerismului, iar NATO celebrează 70 de ani de la înființare!

Premieră azi, de la ora 20:00: fii la curent cu ce se mai întâmplă prin lume și urmărește noua ediție a programului „Realități și perspective - Magazin”.

Noutăți de pe întreg globul la Alfa Omega TV în cadrul emisiunii „Realități și perspective - Magazin” în fiecare marți, de la ora 20:00.

Pentru mai multe informații vizitează https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Canalul Alfa Omega TV se află în lista ”must-carry” a CNA si este introdus obligatoriu in toate retelele de cablu TV din Romania. Prin urmare, ne puteți găsi în pachetele de cablu de la DIGI, UPC, AKTA, TELEKOM, NEXTGEN, ORANGE, INES, dar și în ALTE REȚELE.

Mai multe informații aici: https://alfaomega.tv/receptiepe site-ul https://alfaomega.tv/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.