Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Înțelegerea vremurilor: Realități și perspective 113, cu pastorul Marius Birgean

Începutul anului 2020 a fost unul tumultuos, cu evenimente care au ridicat mari semne de întrebare privind securitatea în lume. În cadrul emisiunii de față, Tudor Pețan a discutat cu pastorul Marius Birgean despre incidentele din Orientul Mijlociu și despre incendiile din Australia, subiecte analizate dintr-o perspectivă creștină.

Vorbind despre atacul Ambasadei SUA din Irak, trebuie să amintim semnificația dimensiunii impresionante a Ambasadei: e un „show de forță” al prezenței americane în zonă. Dar actualul președinte al SUA, Donald Trump, pare că vrea o schimbare de paradigmă a politicii prin retragerea treptată din Orient. Pe de altă parte, și flăcările din Australia ne determină să analizăm prorociile privind vremea sfârșitului.

Ce să facem? Ajunge să stăm cu un ochi în ziar și cu unul în Scriptură? În privința problemelor de tipul celor cu care se confruntă Australia, pe lângă rugăciune ar trebuie să participăm la acțiuni umanitare și să fim atenți la cum ne raportăm ca ispravnici ai creației lui Dumnezeu.

Pentru a afla mai multe, ascultă toată emisiunea „Realități și perspective” 113: „Înțelegerea vremurilor”, cu pastorul Marius Birgean.

Alte ediții ale emisiunii „Realități și perspective” te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.