Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

#RSP - SUA, Europa si problematica Israelului - sen. Ben Oni Ardelean

La nivel de Europa, lucrurile sunt foarte complicate. Majoritatea tarilor europene au fost extrem de influentate de lobbyul palestinian. Toata politica de sustinere a Palestinei pe care o duc, este un dezavantaj foarte mare in ce priveste sustinerea Israelului. America a fost un puternic sustinator al Israelului, insa ne aflam la un punct de cotitura a politicii americane, care va fi definitoriu cu privire la sustinerea Israelului.

America a fost un puternic sustinator al Israelului. Anual sunt sute de milioane de dolari care sunt dati in mod nerambursabil, impreuna cu echipamente militare spre Israel. Ce apare pe piata americana, este si in Israel. Ajutoarele din zona de aparare sunt extrem de importante pentru Israel. Acolo orice atac terorist este potential in fiecare moment.

Ne aflam la un punct de cotitura a politicii americane, care va fi definitoriu cu privire la sustinerea Israelului. Foarte important pentru noi ca si tara e sa intelegem care va fi viitorul politicii externe a Americii. Va depinde foarte mult de tot ceea ce inseamna Israel si securitate, Europa si securitate, crestere economica, parteneriatele care exista.

Orice demers in sustinerea pacii si stabilitatii in acea regiune este de o importanta cruciala, nu doar pentru regiunea respectiva, ci pentru noi ca si cetateni ai Romaniei, ca cetateni europeni, ca cetateni americani deoarece, daca aceasta zona de conflict va escalada, situatia nu va fi foarte favorabila pentru noi.

#RSP - SUA, Europa si problematica Israelului - sen. Ben Oni Ardelean. Extras din emisiunea Realitati si perspective 22 - Evenimente internationale si semnificatia lor pentru Romania, avandu-l ca invitat pe conf.univ.dr. Ben-Oni Ardelean, senator al Romaniei - difuzata sambata 24 august 2016, ora 21, pe canalul Alfa Omega TV. Urmariti si alte emisiuni Realitati si perspective aici: http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.