Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Realitati si perspective 37 - Rugaciune pentru tara Romania la rascruce

Dumnezeu ne cheama sa avem perspectiva Lui asupra lucrurilor care au loc in tara, in contextul protestelor contra guvernului privind modificarea legilor codului penal, in contextul divizarii societatii. Dumnezeu cand scutura lucrurile, este pentru a face sa ramana in picioare lucrurile ce nu pot fi clatinate si acestea sunt valorile Imparatiei lui Dumnezeu. Trebuie sa ne bucuram pentru aceasta vreme de scuturare pe care El o ingaduie in tara noastra, ca sa se decanteze principiile Imparatiei lui Dumnezeu in natiunea romana.

Ne rugam pentru trezire in Romania si Dumnezeu lucreaza diferit fata de modul in care noi gandim sau ne asteptam. Trezire inseamna o intoarcere la valorile fundamental-crestine, la valorile de esenta ale caracterului crestin. Lucrurile incep sa prinda contur in ce priveste ridicarea la suprafata a valorilor ce au fost ingropate.

Reteaua de Rugaciune a avut ca si motivatie in mod perseverent implinirea voii lui Dumnezeu in Romania, aducerea revelatiei persoanei Lui in inimile oamenilor, schimbarea mentalitatii in acord cu principiile Imparatiei Lui. De asemenea, Dumnezeu sa scoata oamenii din tipare invechite de frica, religiozitate, de necunoastere a lui Dumnezeu, aducandu-i in aceasta dimensiune noua a unei realitati spirituale ce se manifesta in plan natural, din belsug.

Realitati si perspective 37 - Rugaciune pentru tara; Romania la rascruce - 8 februarie 2016, pe canalul Alfa Omega TV. Urmariti emisiunile REALITATI SI PERSPECTIVE, o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV.

http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: realitati si perspective, rugaciune, mijlocire, reteaua de rugaciune pentru romania, romania, proteste, guvern, legislatie, cod penal, coruptie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.