Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

RSP 89 - Mic dejun cu rugaciune in Parlamentul Romaniei - Ligia Dugulescu

Tema: Mic dejun cu rugaciune in Parlamentul Romaniei

Invitat: Ligia Dugulescu (presedinte, Asociatia Isus Speranta Romaniei)

Subiecte:

- Istoricul si semnificatia evenimentului anual „Mic dejun cu rugaciune” initiat de grupul ecumenic de rugaciune

- Dimensiunea spirituala din cadrul intalnirii „Mic dejun cu rugaciune”

- Realitatea politica din Romania

- Contributii din cadrul evenimentului „Mic dejun cu rugaciune”, editia a 13-a (Florica Chereches, I.P.S. Ioan Selejan, Pr. Wilhelm Danca, Dan Puric)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.