Shalom

shalom_gibbs_spate
Cum a ajuns Isus la alți oameni, într-o lume polarizată și divizată? Și cum putem face asta astăzi? În cartea Shalom, Paul Clayton Gibbs sugerează că răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite întrebând o altă întrebare: „De ce petrecem atât de mult timp, energie și resurse invitând oamenii, când Isus a investit atât de mult în a fi El invitat?” Această carte invită cititorii să redescopere modul în care putem fi invitați noi înșine la a prezenta Evanghelia, prezentând un șablon practic în patru pași, simplu și în același timp inovator. Strategia Shalom te va echipa să ajungi la alții, la nivel personal, dar și organizațional, prin imitarea metodelor lui Isus. Este o carte vitală pentru cei ce doresc să vestească Evanghelia în secolul XXI!

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Reducere

Descriere

Shalom - Cum să ajungi la oricine de oriunde. O abordare proaspătă a evanghelizării.

De ce consumăm atât de mult din timpul, energia și resursele noastre ca să îi invităm pe oameni, când Isus Și le-a consumat făcându-Se invitat?

Ne-am pierdut noi ca Biserică arta de a ne face invitați? Și dacă da, cum am putea să o redescoperim? Cartea Shalom adresează aceste întrebări și, la fel ca celelalte cărți ale trilogiei, pune la dispoziție un șablon practic format din patru pași, ușor de urmat și totuși cu o perspectivă revoluționară. Folosită astăzi de creștini de pretutindeni, strategia Shalom te echipează să ajungi la oameni prin metodele pe care le-a arătat Isus celor care-L urmau, pe care le-a poruncit ucenicilor să le implementeze și pe care l-a călăuzit pe apostolul Pavel să le utilizeze.

Isus nu a venit doar ca să ne salveze. A venit să ne recruteze. În această lume tot mai polarizată, misiunea noastră este să-i conducem pe oameni la pace cu Dumnezeu.

Sau, așa cum o numeau odinioară evreii din vechime...Shalom.

 

Paul Clayton Gibbs, fondator și director global al Pais Movement, este un autor și vorbitor care formează misionari. Provenind din Manchester, Anglia, el a fondat în 1992 Pais, o organizație care abordează oamenii și îi ajută să-și dezvolte inimi, aptitudini și vieți de misionari. Paul și soția lui, Lynn au doi fii, Joel și Levi, și un nepoțel. Ei locuiesc momentan în Arlington, Texas.

Număr pagini: 153


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.