Volumul 12 - Îngeri și demoni

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
ÎNGERI ȘI DEMONI ne oferă revelații la unele întrebări pe care le au oamenii cu privire la manifestările supranaturale de pe tărâmul spiritului. Pe măsură ce studiați Biblia și cartea aceasta, veți afla lucruri despre lupta spirituală care se desfășoară pe pământ și în ceruri.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Reducere

Descriere

ÎNGERI ȘI DEMONI ne oferă revelații la unele întrebări pe care le au oamenii cu privire la manifestările supranaturale de pe tărâmul spiritului. De-a lungul secolelor, oamenii și-au manifestat interesul față de îngerii Domnului, față de Satan, de îngerii căzuți și de demoni. Pe măsură ce studiați Biblia și cartea aceasta, veți afla lucruri despre lupta spirituală care se desfășoară pe pământ și în ceruri.

Noi știm din Cuvânt că Satan a căzut din cer, dar au mai existat și alte bătălii și înfrângeri pe care le-a suferit. Când el și adepții lui s-au împotrivit cu înverșunare, multe din fortărețele și principatele lor s-au spulberat, iar împărățiile lor au fost răsturnate una după alta. În această carte, vom urmări înfrângerile succesive ale lui Satan, izgonirea sa, în primul rând din cer, din locurile cerești, întemnițarea de care acesta va avea parte în viitor, în groapa fără fund, și în cele din urmă condamnarea sa veșnică în iazul de foc.

Războiul care a început ca urmare a răzvrătirii lui Satan a fost cumplit, în timp ce el și-a răspândit căile rele pe întregul Pământ. Chiar și astăzi, conflictul nu a fost pe deplin rezolvat. Se apropie ora în care acest război din ceruri se va sfârși.

Care este responsabilitatea noastră în această luptă spirituală? Dumnezeu îi cheamă pe bărbați și pe femei să fie războinici în rugăciune în această mare bătălie a veacurilor. Poporul lui Dumnezeu trebuie să lupte neîncetat, în măreața și puternica rugăciune pentru înfrângerea și îndepărtarea lui Satan ca Prinț al puterii văzduhului. Am ajuns să înțelegem că noi suntem Biserica victorioasă a lui Isus Hristos, și că vom domni cu El în cer în mod glorios.

Provocările acestor vremuri de pe urmă par a fi din ce în ce mai mari. Diavolul continuă să încerce să oprească planul lui Dumnezeu pentru cei sfinți. Studierea cuvântului lui Dumnezeu ne oferă strategii care ne ajută să depășim orice probleme, nu numai din sfera naturală, dar și din punct de vedere spiritual.

 

Număr de pagini: 94


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.