Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Cartea Cartilor - 13. Apocalipsa: Bătălia finală!
SKU:
Pretul de vanzare cu reducere
10,00 lei
Reducere -5,00 lei
33% OFF

Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură, chiar înainte de apocalipsă, ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură, chiar înainte de apocalipsă, ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire.

Într-un eveniment menit să schimbe vieţi, Cristi dă din greşeală foc casei familiei Nour. El crede că nu există iertare pentru ceva aşa de grav. Totuşi, Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire. Cristi îl întâlneşte pe Satana în pustie, chiar înainte de apocalipsă. În timp ce Satana încearcă să îl câştige pe băiatul care suferă intens, simultan îi vedem pe Oana şi Memo care au ajuns în rai, unde Ioan vorbeşte despre revelaţiile pe care i le arată Dumnezeu.

Aceste evenimente culminează cu momentele de pe pământ când Dumnezeu îl face pe Satana să dispară şi Noul Ierusalim coboară pe pământ. Toţi cei care L-am primit pe Dumnezeu în viața lor primesc viaţă veșnică în împărăția Sa. Când Cartea Cărţilor duce copiii înapoi acasă, Cristi se întâlnește cu părinţii lui care sunt fericiţi că nimeni nu a fost rănit. Pentru acest lucru pe care l-a făcut, Cristi este iertat de tatăl său. Familia se îmbrăţişează şi ştiu că fosta lor casă era doar un bun care poate fi înlocuit. Cristi ajunge să cunoască adevărata putere a iertării și faptul că Dumnezeu are un plan extraordinar pentru mântuirea noastră.

Notă: Comanda va fi preluată, dar va fi expediată doar după 5 decembrie.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.