Cartea Cărților - sezonul 5

Cristi și Oana sunt copiii moderni ai secolului 22, care petrec mult timp împreună cu robotul lor amuzant, Memo. Ei sunt teleportați de un dispozitiv misterios (Cartea Cărților) în trecut, prin pagini de istorie.
Călătorește și tu în timp alături de Cristi, Oana și Memo, pentru a retrăi cele mai minunate povestiri și întâmplări din vremurile biblice!

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
70,00 lei
Reducere

Descriere

Albumul DVD cu episoadele sezonului 5 Cartea Cărților este acum disponibil!

Cristi și Oana sunt copiii moderni ai secolului 22, care petrec mult timp împreună cu robotul lor amuzant, Memo. Ei sunt teleportați de un dispozitiv misterios (Cartea Cărților) în trecut, prin pagini de istorie. Călătorește și tu în timp alături de Cristi, Oana și Memo, pentru a retrăi cele mai minunate povestiri și întâmplări din vremurile biblice!

5.01 – Nașterea lui Moise

LECȚIE: Dumnezeu are un plan pentru tine. Noi trebuie să avem încredere că Dumnezeu Își duce planul la împlinire chiar și atunci când trecem prin încercări.

5.02 – Nicodim

LECȚIE: Cristi și Oana învață ce înseamnă să fii născut din nou.

5.03 - Zacheu

LECȚIE: Isus a venit să mântuiască și să cheme la pocăință toți oamenii.

5.04 – Predica de pe munte

LECȚIE: Isus ne învață cum să trăim ca ucenici ai lui Hristos.

5.05 – Isaia

LECȚIE: Dacă ești dispus să vorbești pentru Dumnezeu, El va vorbi prin tine.

5.06 – Botezul

LECȚIE: „Veniţi după Mine, şi vă voi face pescari de oameni. A ales doisprezece, pe care i-a numit apostoli. Ca să fie cu El, să-i trimită să predice.” [Marcu 3:14, NTR]

5.07 – Isus prietenul păcătoșilor

LECȚIE: Matei 10:40 – „Cine vă primește pe voi Mă primește pe mine și cine Mă primește pe Mine primește pe Cel ce M-a trimis pe Mine.”

5.08 – Pavel rămâne tare în credință

LECȚIE: Ioan 16:33- V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.”

5.09 – Iubiți-i pe vrăjmașii voștri

LECȚIE: „Ce gândesc oamenii despre credința mea nu ar trebui să influențeze statutul meu de copil al lui Dumnezeu.”

5.10 – Pavel și Dumnezeul necunoscut – Partea întâi

LECȚIE: (Marcu 16:15) „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.”

5.11 - Pavel și Dumnezeul necunoscut – Partea a doua

LECȚIE: (Marcu 16:15) „Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură.”

5.12 – Toma necredinciosul

LECȚIE: „Ferice de cei ce n-au văzut, şi au crezut.” (Ioan 20:29)

5.13 – Promisiunea unui copil

LECȚIE: Cristi are un blocaj de inspirație în compunerea cântecului nou pentru programul de Crăciun al grupului de tineri. Nu știe cum să găsească inspirație, ca ceilalți scriitori din trecut care au scris colinde celebre.

5.14 – Salvarea

LECȚIE:  Încurajat de puterea lui Dumnezeu de a salva, Mateo se întoarce acasă și Îi cere lui Dumnezeu să îi salveze familia și casa de furtună. Rezultatul e într-adevăr miraculos!

5.15 – Eroii bibliei

LECȚIE: Cum poți fi un erou în ochii lui Dumnezeu. Versete cheie – Romani capitolul 15:1-2, Psalmul 90:17

5.16 – Dărnicia Văduvei

LECȚIE: Cristi și-a economisit alocația și banii de tuns gazonul de multă vreme, pentru a cumpăra un telescop nou și scump. Când grupul de tineri se implică într-un proiect social, Cristi nu știe ce să facă cu privire la donarea banilor câștigați cu greu spre cauza umanitară.

 

 

Proiect bazat pe seria clasică „Cartea Cărților”, difuzată de TVR în anii ’90, desene animate ce au influențat o întreagă generație în România. Nominalizată la premiile Emmy, seria „Cartea Cărților” este un triumf de imaginație, inspirație, curaj, dragoste, bucurie și umor pentru copii și întreaga familie.

4 DVD-uri X 16 episoade/ 26 min


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.