Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Conferinta_Flaca_4dd163d4c122e.jpg
Conferinta Flacara Inchinarii - Alba Iulia - 2008
SKU: D7-048
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei

Conferinta Nationalaƒ de Tineret œ Flacaƒra IŽnchinaƒrii organizataƒ de Centrul CresŸtin Alba Iulia, reusŸesŸte in fiecare an saƒ aducaƒ inimile tinerilor mai aproape de prezenta lui Dumnezeu.

Conferinta Nationala de Tineret œ Flacara Inchinarii organizata de Centrul Crestin Alba Iulia, reuseste in fiecare an sa aduca
inimile tinerilor mai aproape de prezenta lui Dumnezeu.

Cea de a IX- a editie, organizata tot cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, va fi o inspiratie pentru dvs. prin mesajele puternice sustinute de catre:

- Henrik Steen “ Pastor in Kungsporten, Huskvarna, Suedia,
- Mattias Martinson “ Lider de inchinare, Suedia
- Pica Mengher “ Pastor la Casa Inchinarii, Timisoara

DVD-urile contin, de asemenea, momente de inchinare sustinute de Grupul de Lauda si Inchinare a Centrului Crestin Alba-Iulia, concertul trupei 4Motion, din Cluj si emisiunea Calea Adevarul si Viata - cu temaœO inima pentru ta˜nara generatie cu pastorul Ghita Dicoi ca bonus.

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.