Conferinta Punctul Zero - De la blestem la binecuvantare

Conferinta_Punct_4dd168d4a055a.jpg
Conferinta "Punctul Zero-De la blestem la binecuvantare" vorbeste despre modul in care influentele demonice si blestemele pot afecta chiar si crestinii si vine cu solutii pentru a putea fi eliberat si a trai o viata binecuvantata.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Conferinta "Punctul Zero-De la blestem la binecuvantare" vorbeste despre modul in care influentele demonice si blestemele pot afecta chiar si crestinii, si ofera solutii pentru a putea fi eliberat si a trai o viata binecuvantata.

O seara a provocarii, o seara a inchinarii, a Cuvantului si a slujirii prin rugaciune in vederea eliberarii, vindecarii si restaurarii poporului lui Dumnezeu din Brasov! Domnul nostru Isus Hristos a ramas acelasi ca acum 2000 de ani!

Continut: 4 DVD-uri / 7 programe x 60 minute ( BONUS - emisiunea "Calea Adevarul si Viata" cu Fanel Serban )


extras Conferinta Punctul Zero 2010 - Cai de intrare a blestemului in viata noastra


extras Conferinta Punctul Zero 2010 - Blesteme cu gura proprie

 

DVD 1

  • De la robie la Cristos - 54 minute
  • Blestemul - 60 minute

DVD 2

  • De ce am blestem in viata mea? - 60 minute
  • De ce am blestem in viata mea? - 54 minute

DVD 3

  • De ce am blestem in viata mea? - 60 minute
  • Lauda si inchinare - 50 minute

DVD 4

  • Emisiunea Calea, Adevarul si Viata - Invitat: Fanel Serban - partea I + partea II - 120 minute

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.