Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Conferinta_Punct_50113368acf21.jpg
Conferinta Punctul Zero 2011 - Puterea Crucii
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Predicarea crucii este puterea lui Dumnezeu. Cand Il intelegi cu adevaƒrat crucea lui Hristos, ai parte cu adevaƒrat de puterea lui Hristos de a trai ca El.

De ce exista cresŸtini cazuti, cresŸtini adormiti, cresŸtini legati de robia pacatului sau de puterea celui rau? Nu este aceasta o contradictie in sine? Ca˜nd zeci de pasaje din Sfa˜nta Scriptura sustin chemarea credinciosului de a trai o viata de biruinta asupra pacatului sŸi asupra celui rau, de ce starea Bisericii lui Hristos este alta? Nu este aceasta o problema grava, ce necesita rezolvare? Nu este aceasta o dilema teologica? Care este cu adevarat sursa esŸecului tau de a trai in binecuva˜ntarile crucii lui Hristos? Sau, mai bine spus, cunosŸti binecuva˜ntarile crucii lui Hristos, ca sa le poti trai?
Cuva˜ntul lui Dumnezeu ne spune ca predicarea crucii este puterea lui Dumnezeu pentru cei care sunt pe calea ma˜ntuirii (1 Corinteni 1:18). Crucea nu vorbesŸte doar despre iertarea pacatelor. Predicarea crucii este puterea lui Dumnezeu. Cand Il intelegi cu adevaƒrat crucea lui Hristos, ai parte cu adevaƒrat de puterea lui Hristos de a trai ca El.

Crucea lui Hristos nu se adreseaza sŸi nu vorbesŸte doar despre trecutul tau pacatos.
Crucea lui Hristos este promisiunea sŸi esenta vietii tale de zi cu zi.
Crucea lui Hristos este siguranta viitorului.
Crucea lui Hristos este punctul zero al vietii tale!
Jertfa de ispasŸire a lui Isus Hristos are putere de ma˜ntuire (salvare): putere de a fi salvat de pacat, de cel rau sŸi de puterea mortii; putere de a-ti transforma viata sŸi de a te impaca cu Dumnezeu; putere de a te aduce intr-o relatie vie cu Dumnezeu-Tatal, ava˜nd statutul de copil al Sau.

Continut: 2 DVD - uri / 5 sesiuni

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.