Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Conspiratia tacerii - Joseph Paluszak
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Amestecând cu pricepere fapte dureroase cu umor, cu mărturii, muzică și lecții cu obiecte, Joe atacă epidemia abuzului sexual și violenței domestice și a violenței la întâlniri în cadrul societății și a bisericii.

Cel mai mare șoc pe care Joe l-a avut când a intrat în lucrare a fost să descopere că peste 70% din lucrarea lui unu-la-unu era să ajute victime ale abuzului. Majoritatea erau adulți supraviețuitori ai unei molestări în copilărie. Pentru a putea face față mai bine problemei, a urmat un curs de patruzeci de ore de instruire la centrul local de violență domestică /criză în caz de viol și a devenit consilier de intervenție în criză voluntar.

După ce a acceptat o poziție de lucrător part time cu agenția ca și specialist în educație și prevenire, a prezentat peste 1700 de programe la peste 47.000 de oameni de toate vârstele despre abuzul sexual, prevenire și violența domestică și violența la întâlnire. În acest timp Dumnezeu a pus în inimat lui vocea jalnică a unui copil care plângea după ajutor. Acest strigăt avea să devină motivația principală a lui Joe.

Răspunzând la noua chemare a lui Dumnezeu în viața lui, Joe a demisionat de la slujba lui și a fondat o nouă lucrare, COMPASS (Comunități promovând o societate mai sigură). Amestecând cu pricepere fapte dureroase cu umor, cu mărturii, muzică și lecții cu obiecte, atacă epidemia abuzului sexual și violenței domestice și a violenței la întâlniri în cadrul societății și a bisericii.

În acest timp a ajuns la realizarea sobră că copiii sunt resursa cea mai valoroasă a bisericii și națiunii noastre. Viitorul bisericii lui Dumnezeu și a națiunii este investit în viețile lor. În mod tragic, pentru mulți dintre ei, potențialul lor este pipernicit, distrus înainte să ajungă la tinerețe. Această epidemie este concepută și născută în adâncul iadului, ceea ce face confruntarea abuzului o formă intensă de luptă spirituală.

 

Număr de pagini: 173

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.