Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Conspiratia tacerii - Joseph Paluszak
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Amestecând cu pricepere fapte dureroase cu umor, cu mărturii, muzică și lecții cu obiecte, Joe atacă epidemia abuzului sexual și violenței domestice și a violenței la întâlniri în cadrul societății și a bisericii.

Cel mai mare șoc pe care Joe l-a avut când a intrat în lucrare a fost să descopere că peste 70% din lucrarea lui unu-la-unu era să ajute victime ale abuzului. Majoritatea erau adulți supraviețuitori ai unei molestări în copilărie. Pentru a putea face față mai bine problemei, a urmat un curs de patruzeci de ore de instruire la centrul local de violență domestică /criză în caz de viol și a devenit consilier de intervenție în criză voluntar.

După ce a acceptat o poziție de lucrător part time cu agenția ca și specialist în educație și prevenire, a prezentat peste 1700 de programe la peste 47.000 de oameni de toate vârstele despre abuzul sexual, prevenire și violența domestică și violența la întâlnire. În acest timp Dumnezeu a pus în inimat lui vocea jalnică a unui copil care plângea după ajutor. Acest strigăt avea să devină motivația principală a lui Joe.

Răspunzând la noua chemare a lui Dumnezeu în viața lui, Joe a demisionat de la slujba lui și a fondat o nouă lucrare, COMPASS (Comunități promovând o societate mai sigură). Amestecând cu pricepere fapte dureroase cu umor, cu mărturii, muzică și lecții cu obiecte, atacă epidemia abuzului sexual și violenței domestice și a violenței la întâlniri în cadrul societății și a bisericii.

În acest timp a ajuns la realizarea sobră că copiii sunt resursa cea mai valoroasă a bisericii și națiunii noastre. Viitorul bisericii lui Dumnezeu și a națiunii este investit în viețile lor. În mod tragic, pentru mulți dintre ei, potențialul lor este pipernicit, distrus înainte să ajungă la tinerețe. Această epidemie este concepută și născută în adâncul iadului, ceea ce face confruntarea abuzului o formă intensă de luptă spirituală.

 

Număr de pagini: 173

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!