Restaurare - Vindecare - Eliberare

Legaturi Sufletesti

De: Elpis
Legaturi_Suflete_4dd185b3d0e2e.jpgLegaturi_Suflete_4dd185b3d0e2e.jpg
Ca˜nd ne daƒm seama caƒ relatiile presupun mai mult deca˜t o simplaƒ apropiere fizicaƒ intre douaƒ persoane, incepem saƒ intelegem caƒ unele relatii ne pot afecta viata in mod negativ. S-ar putea saƒ descoperim caƒ suntem raƒniti sŸi inlaƒntuiti.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
21,00 lei
Reducere

Descriere

LEGATURI SUFLETESTI

FORTA NEVAZUTA DIN RELATII

Cand ne dam seama ca relatiile presupun mai mult decat o simpla apropiere fizica intre doua persoane, incepem sa intelegem ca unele relatii ne pot afecta viata in mod negativ. S-ar putea sa descoperim ca suntem raniti si inlantuiti, aflandu-ne intr-o robie din care Dumnezeu vrea sa ne elibereze. Aceasta forta nevazuta care ne leaga in relatii gresite poate fi descris ca o legatura sufleteasca pacatoasa. Este o legatura pe taram spiritual, care isi exercita influenta asupra sufletului.

Cartea de fata ilustreaza modul in care se creeaza legaturile sufleteati, atat cele corecte, cat si cele incorecte, examinand posibilitatea de a fi afectati de acestea, adesea la nivel profund, in viata de zi cu zi. Descopera cum poti sa scapi de legaturile sufletesti pacatoase, si traieste miraculoasa experienta a libertatii si a vindecarii pe care ti-o ofera Dumnezeu. Invatatura este de o importanta vitala pentru cei interesati in a ajuta persoanele care se lupta sa scape de consecintele implicarii in relatii dificile sau pacatoase.

Cartea de fata face parte din seria žAdevar si libertate, promovata de editura ELPIS, avand la baza binecunoscutele cursuri ale programului de ucenicizare si de consiliere prin rugaciune, Ellel Ministries International.

CUPRINS

Cuvant inainte
Introducere
Capitolul 1 - Legat de trecut
Capitolul 2 - Legat de relatii “ trecute si viitoare
Capitolul 3 - žCum arata o legatura sufleteasca?
Capitolul 4 - Legaturi benefice
Capitolul 5 - Legaturi daunatoare
Capitolul 6 - Cum ne pot pagubi relatiile daunatoare?
Capitolul 7 - O examinare mai profunda din Cuvantul lui Dumnezeu
Capitolul 8 - Isus ii elibereaza pe captivi
Capitolul 9 - Ce trebuie sa fac?
Capitolul 10 - Cum sa raman liber?

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.