Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Mania___cum_ii_f_4dd1860024595.jpg
Mania - cum ii facem fata
SKU: D8-003
Pretul de vanzare cu reducere
21,00 lei

Ma˜nia este cel mai puternic sentiment. Cartea ofera, de asemenea, o intelegere atat de necesara celor implicati activ in lucrarea de ingrijire (consiliere), care cauta sa ii ajute pe cei ce se confrunta cu žproblema maniei.

MANIA - CUM II FACI FATA?

Mania este cel mai puternic sentiment. Poate fi forta motivatoare, care ne ajuta sa atingem ceea ce pare imposibil, sau poate fi piatra de poticnire care ne arunca in capcana unui stil de viata caracterizat de neiertare, amaraciune, relatii distruse si violenta.

Aceasta carte te va ajuta sa-ti recunosti si sa-ti intelegi propriile sentimente. Invatatura fundamentata biblic te va ajuta sa faci diferenta dintre mania justificata si cea nejustificata, precum si sa identifici cauzele de baza ale sentimentelor de manie pe care le traiesti. Solutiile prezentate pe paginile acestei carti vor explica cum poti rezolva problema sentimentelor de manie acumulate pana in prezent si cum poti face fata, in viitor, situatiilor care iti provoaca aceste sentimente. Aplicand aceste principii in viata personala, vei descoperi vindecarea interioara pe care ti-o da Dumnezeu, astfel incat mania nerezolvata sa nu mai constituie o problema.

Cartea ofera, de asemenea, o intelegere atat de necesara celor implicati activ in lucrarea de ingrijire (consiliere), care cauta sa ii ajute pe cei ce se confrunta cu žproblema maniei.

CUPRINS:

Capitolul 1 - Mania -š Cum ii facem fata?
Capitolul 2 - Ce este mania?
Capitolul 3 - De ce sunt atat de manios?
Capitolul 4 - Ce spune Biblia despre manie?
Capitolul 5 - Ce pot invata de la Isus despre manie?
Capitolul 6 - Mania... Cum i-am facut fata?
Capitolul 7 - Cum imi pot exprima mania in modalitati dumnezeiesti?
Capitolul 8 - Doamne, de ce nu ma eliberezi de manie?
Capitolul 9 - Mania... Care sunt pasii spre vindecare?
Capitolul 10 - Cum pot confrunta in dragoste pe cineva?
Capitolul 11 - Mania... Cum ii vei face fata?  

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.