Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Rugaciuni care aduc vindecare - John Eckhardt
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

"Rugăciuni care Aduc Vindecare" este manualul tău de referință pentru puterea de vindecare a lui Dumnezeu. Combinând rugăciuni puternice cu declarații luate din Scriptură, ea identifică douăsprezece modalități prin care are loc vindecarea.

Când Isus ajungea într-un oraș, vestind venirea Împărăției lui Dumnezeu, nu numai că îi vindeca pe toți cei care veneau la El, ci vindeca „orice boală și orice neputință". Vindecarea este disponibilă pentru toți!

Rugăciuni care Aduc Vindecare este manualul tău de referință pentru puterea de vindecare a lui Dumnezeu. Combinând rugăciuni puternice cu declarații luate din Scriptură, ea identifică douăsprezece modalități prin care are loc vindecarea, printre care... 

  • VINDECAREA PRIN PUNEREA MÂINILOR (LUCA 4:40)
  • VINDECAREA PRIN ELIBERARE (MATEI 8:16)
  • VINDECAREA PRIN RUPEREA BLESTEMELOR (GALATENI 3:13)
  • VINDECAREA PRIN RUGĂCIUNE (MATEI 21:22)

Rugăciunea și mărturisirea Scripturii sunt două dintre cele mai puternice arme pe care le avem în viață. Rupe puterile întunericului și eliberează vindecarea lui Dumnezeu în viața ta chiar astăzi!

johneckhardt libApostolul John Eckhardt este supraveghetor al organizației Crusaders Ministries, cu sediul în Chicago, Illinois. Având o puternică chemare apostolică, el a slujit în Statele Unite și peste ocean, în mai bine de 70 de țări. El este un conferențiar internațional foarte căutat, a scris peste 20 de cărți și produce zilnic o emisiune la radio. Programul său de televiziune, Perfecting the Saints, este vizionată săptămânal în Statele Unite pe postul The Word Network. Eckhardt locuiște în zona orașului Chicago, împreuna cu soția sa, Wanda, și cei cinci copii ai lor.

Număr de pagini: 101

Descarcă un fragment din cartea Rugăciuni care aduc vindecare!

Cuprins

 

Introducere: Așteaptă-te să fii vindecat
Capitolul 1: C.t de mult valorează?
Capitolul 2: Manifestarea credinței pentru vindecarea ta
Capitolul 3: Cinstirea celor care vin să vindece
Capitolul 4: Ating.nd poala hainei
Capitolul 5: Scoțând din fântână
Capitolul 6: Activarea darului de vindecare 

Editura: Alfa Omega Publishing

Autor: John Eckhardt

Numar pagini: 82

 

 

 

 

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.