Consiliere - Vindecare - Eliberare

Sarah - Sarah Shawn

De: Elpis
Sarah___Sarah_Sh_4dd207df357cc.jpg
"Aceasta carte remarcabila relateaza povestea adevarata a vindecarii
unei femei profund abuzate, pe care am intalnit-o cu mai bine de zece ani in urma."

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
27,00 lei
Reducere

Descriere

Sarah Shaw parea a detine controlul vietii ei. Avea o cariera de succes ca manager in domeniul vanzarilor. Insa a ajuns la punctul in care nu a mai putut pastra aparentele, pierzand orice control asupra tulburatei ei lumi interioare. Atat de intensa i-a fost durerea sufleteasca, atat de devastata i-a fost viata de consecintele abuzului suferit in copilarie, incat, in cele din urma, a fost pensionata definitiv din cauza incapacitatii sale psihice de a mai munci. Medicul ei psihiatru nu mai stia cum s-o ajute. Aceasta povestire, insa, nu este una despre ororile abuzului, ci reprezinta marturia extraordinara a triumfului dragostei divine care vindeca.

Iata cuvintele autoarei: "žAtat de multi oameni abuzati si raniti nu-si inteleg zdrobirea lor. Sunt coplesiti, la fel cum am fost si eu, de sentimente chinuitoare de vinovatie, de ura de sine, de o multime de temeri, de depresie, de tulburari obsesiv-compulsive, de tulburari de alimentatie, de propriile tendinte de auto-mutilare si de suicid."

Aceasta carte ofera intelegeri profunde in privinta slujirii crestine de vindecare de care am avut parte, precum si speranta victimelor oricarui abuz, fara a nega realitatea conflictelor si a luptelor interioare pline de disperare.

 Cuprins:

Editura: Editura Elpis

Autor: Sarah Shawn

Numar de pagini: 173

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.