Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

UNELTE PENTRU LIBERTATE - ANDY REESE și JENNIFER BARNETT
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

În paginile acestei cărți, Andy și Jennifer îți vor conferi ceea ce ai nevoie pentru a înțelege lucrurile într-un mod practic, precum și uneltele simple pentru a face exact acest lucru. Vei găsi ceea ce ai nevoie pentru a împărtăși pace, har și pentru a-i ajuta pe ceilalți să experimenteze o reînnoire personală.

CE ÎI SPUI UNEI PERSOANE CARE SUFERĂ? 

De câte ori, în timpul unei conversații obișnuite, ne luptăm să-i mângâiem pe ceilalți, în contextul unei lumi problematice? Creștinii ar trebui să fie cei care conferă „primul ajutor”, spune Andy Reese și Jennifer Barnett, însă cu toate acestea, nouă ne lipsesc uneltele și încrederea de a face acest lucru. Sfârșim prin a fi frustrați de propria noastră incapacitate de a ne conecta într-un mod eficient. 

ÎNSĂ CE S-AR ÎNTÂMPLA DACĂ AM AVEA CURAJUL DE A VORBI ÎN DRAGOSTE?

În paginile acestei cărți, Andy și Jennifer îți vor conferi ceea ce ai nevoie pentru a înțelege lucrurile într-un mod practic, precum și uneltele simple pentru a face exact acest lucru. Chiar și cea mai obișnuită conversație pe care o ai poate fi umplută cu puterea blândă și transformatoare a lui Isus Hristos. Vei găsi ceea ce ai nevoie pentru a împărtăși pace, har și pentru a-i ajuta pe ceilalți să experimenteze o reînnoire personală. 

„Această carte va schimba viața oamenilor — poate chiar pe a ta.”

Rich Stearns, președinte al World Vision U.S.

„Solid fundamentată în Evanghelie și învățătură biblică în timp ce este foarte practică. I-a ajutat pe liderii noștri să umble într-o libertate mai mare în timp ce-i ajutăm pe mulți să cunoască adevărul care îi va elibera.”

David McQueen, pastor senior, biserica baptistă Beltway Park, Abilene, Texas 

„Echipele noastre de conducere sunt implicate trup și suflet și încântate de eficiența simplă a acestei lucrări.”

Michael Swecker, pastor la Prayer and Freedom Ministries, Hosanna!,

Lakeville și Shakopee, Minnesota

„Pentru mulți oameni, o lucrare precum Rugăciunea pentru Libertate este cel mai bun loc din care să înceapă... sunt foarte impresionat de echipa de la Freedom Resource.”

Stephen Mory, M.D., profesor asistent de psihiatrie clinică,

Universitatea Vanderbilt; psihiatru la

Mental Health Cooperative și la închisoarea Davidson County.

 

ANDY REESE este un vorbitor și autor popular, precum și un lider de frunte în lucrarea de vindecare lăuntrică. El este președintele Freedom Resource, o lucrare dedicată informării, pregătirii și sprijinirii celorlalți prin intermediul abordării din lucrarea Rugăciunea pentru Eliberare. Această lucrare se răspândește cu repeziciune printre o varietate largă de biserici.

JENNIFER BARNETT este o vorbitoare și autoare, iar împreună cu soțul ei Cory, lider al lucrării Rugăciunea pentru Libertate din cadrul Bisericii CrossBridge Community din San Antonio, Texas unde slujesc și ca prezbiteri.

Pentru mai mult informații, vizitați www.freedomprayer.org 

 

Număr de pagini: 301

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.