Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Vindecarea urmarilor accidentelor, socurilor si traumelor
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
27,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Peter explica meticulos ce urmari poate lasa o trauma in viata unui om si cum sa te rogi pentru vindecare. Aceasta invatatura de baza a fost esentiala pentru a aduce vindecare permanenta in viata oamenilor de pe tot globul.

Evenimentele traumatice lasa cicatrice pe vietile zdrobite. Trauma nevindecata este una dintre motivele principale care explica de ce unii oameni nu se vindeca usor de consecintele accidentelor sau a socurilor neasteptate. Aceasta carte inovatoare reprezinta apogeul a 30 de ani de experienta, in care ne-am rugat pentru astfel de oameni. Peter explica meticulos ce urmari poate lasa o trauma in viata unui om si cum sa te rogi pentru vindecare. Aceasta invatatura de baza a fost esentiala pentru a aduce vindecare permanenta in viata oamenilor de pe tot globul. Este un manual esential pentru cei care se roaga pentru oameni in mod regulat – un ghid care produce transformare in viata celor care se lupta cu probleme nerezolvate si nevindecate – inclusiv consecintele socurilor si ale ranilor de razboi.


 PETER HORROBIN este fondator si director la nivel international al „Ellel Ministries” (www.ellel.org). In prezent sunt peste 30 de centre Ellel in toata lumea. Fiecare centru asigura cursuri de instruire, scoli si oportunitati de slujire personala prin rugaciune. Horrobin este absolvent al Universitatii Oxford si a fost un publicist de succes inainte de inceperea slujirii Ellel Ministries in 1986. Peter si sotia lui, Fiona Horrobin, locuiesc langa primul centru Ellel, Ellel Grange, in Lancashire, Anglia. 


Partea I
Accident, șoc și traumă: Înțelegerea problemei
Accident, șoc și traumă: Înțelegerea problemei
Povestea lui Jim şi povestea Lyndei
2 Progresul cunoaşterii
3 Ce se poate întâmpla atunci când avem un accident?
4 Ce este, de fapt, o traumă?
5 Povestiri din abataj
6 „Accidentul de autobuz”
7 Cum şi de ce are loc zdrobirea interioară
8 Zdrobirea inimii


Partea a II-a
Accident, șoc și traumă: Aplicarea soluției lui Dumnezeu
9 Zidind pe temelia cea bună
10 Iertarea: Poarta nădejdii
11 Cheile eliberării
12 Vindecarea celui cu inima zdrobită
13 Vindecarea victimelor traumelor de război 
14 Epilog
Resurse suplimentare

 

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.