Afaceri ca misiune

Trăim în Era Afacerilor. Rolul istoric al statului-națiune e înlocuit (în ritm) fulgerător de corporații. Creștinii care conduc afaceri au șansa de a juca un rol esențial în transformarea societății și în răspândirea Evangheliei. Însă, pentru a profita de această oportunitate, trebuie să își schimbe gândirea în ceea ce Îl privește pe Dumnezeu, Împărăția Lui, scopurile Lui pentru lume și afacerile.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Reducere

Descriere

Trăim în Era Afacerilor. Rolul istoric al statului-națiune e înlocuit (în ritm) fulgerător de corporații. Creștinii care conduc afaceri au șansa de a juca un rol esențial în transformarea societății și în răspândirea Evangheliei. Însă, pentru a profita de această oportunitate, trebuie să își schimbe gândirea în ceea ce Îl privește pe Dumnezeu, Împărăția Lui, scopurile Lui pentru lume și afacerile.
În timp ce unii experți creștini visează să fie „scutiți” de afaceri și să meargă în misiune, sau văd afacerile drept teritoriu străin ce trebuie invadat pentru Hristos, alții sunt convinși că principiile creștine pur și simplu nu funcționează în „lumea reală”. În Afaceri ca misiune, Michael Baer pune sub semnul întrebării fiecare dintre aceste poziții. Respinge gândirea lipsită de baze biblice, conform căreia misiunea și afacerile sunt, prin definiție, activități separate, și că viețile noastre pot fi compartimentate în sacru și secular. În schimb, autorul îi ajută pe afaceriști să dezvolte caracteristicile vitale ale unei afaceri conforme Împărăției – tipul de afacere care le va permite să trăiească vieți complet integrate și să conducă organizații care să aibă un impact semnificativ în lume.
„Mike Baer demontează mitul conform căruia slujirea e sacră, iar afacerile sunt de domeniul profanului. Propriul pelerinaj de la pastor la afacerist și apoi la persoană care împuternicește biserica pe plan internațional e un exemplu care dovedește ce se poate întâmpla când conștientizăm că afascerile și misiunea pot și ar trebui să fie același lucru.” Durwood Snead, director al World Missions, North Point Community Church, Atlanta
„Afaceri ca misiune e bine organizată, scrisă concis și ușor de citit. Trecutul lui Mike Baer, atât de pastor, cât și de afacerist, face din el persoana potrivită să scrie un volum corect din punct de vedere biblic, cu o strategie de misionariat, și care elucidează cu exactitate afacerile conforme Împărăției. Recomand această carte. Tetsunao Yamamori, director internațional, Lausanne Committee on World Evangelism („Comitetul de la Lausanne privind evanghelizarea lumii”)
„Mulți creștini au intrat în afaceri cu sentimentul că ar trebui să minimalizeze dedicarea față de carieră, astfel încât să își poată dedica energia slijirii, sau cu sentimentul de disperare că nu au reușit să facă misiune, iar cartea de față reprezintă antidotul pentru aceste puncte de vedere eonate.” John H. Warton Jr., președinte, Business Professional Network

 

Numar de pagini: 225


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.