Desfiintarea granitei dintre sacru și secular

În ziua de astăzi nu trebuie să cauți prea mult pentru a auzi anumite referiri la granița dintre sacru și secular sau la dihotomia sacru și secular. Acest concept este prezent în toate cărțile, blogurile, conferințele - și ocazional, și în predici. Și întotdeauna cu o conotație negativă.
Așadar, ce este granița dintre sacru și secular?

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Reducere

Descriere

Așadar, ce este granița dintre sacru și secular? Într-un anumit sens, este ceva imposibil de definit. Este un fel de cultură, o nuanță, un fel de a privi viața întru totul prea subtil, o vocație sau o lucrare. Este o umbră care acoperă multe alte aspecte ale vieților noastre. Pare ceva inofensiv, dar nu este așa. Divizarea este o dihotomie falsă, o viziune asupra lumii falsă, o infecție a minților adepților lui Isus, care a făcut un rău inestimabil cauzei Bisericii.
Cu toate acestea, putem cel puțin aproxima semnificația divizării în acest fel. Este o viziune a vieții clădită pe o separare sau o diferențiere între acele lucruri, oameni și locuri pe care lumea le consideră sacre (sfinte și de la Dumnezeu) și cele considerate seculare (lumești și neținând de Dumnezeu).

Număr de pagini: 31


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.