Ucenicie financiară

Această carte este o invitație de a te alătura lui Isus într-o călătorie captivantă a uceniciei financiare.
Un ucenic este o persoană care are o relație continuă cu Isus Hristos, care îi schimbă viața și care împărtășește cu bucurie celorlalți ceea ce a învățat. Ucenicia financiară este foarte importantă pentru că ceea ce facem cu banii reflectă prioritățile inimii noastre. Isus a spus: „Acolo unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră.”

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Un ucenic financiar are o viziune clară, de a vedea fiecare urmaș al lui Hristos din fiecare națiune, trăind cu credincioșie după principiile financiare ale lui Dumnezeu în fiecare domeniu al vieții lui, atât personal, cât și în ce privește munca, familia și comunitatea. El sau ea dorește să-L cunoască pe Hristos mai intim, să fie liber să slujească și să ajute la finanțarea lucrării bisericii.
Alăturați-vă nouă în călătoria uceniciei financiare!
„Peter Briscoe conectează ucenicia cu cel mai menționat subiect din Biblie: banii. El pune baze corecte și le amestecă cu principii solide și practice.
Citirea și punerea în practică a uceniciei financiare te vor face cu siguranță un ucenic mai incluziv și te va ajuta să faci la rândul tău ucenici.”
Thomas Bucher, secretar general, Alianța Evanghelică Europeană, Elveția
„Am fost impresionat de această carte și o recomand cu toată inima tuturor celor care doresc să-L urmeze pe Hristos ca și ucenici credincioși.”
Howard Dayton, fondator și președinte, Compass – finances God’s way, SUA

Nr. pagini - 262


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.