Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Răscumpărat cu sânge - Derek Prince
Pretul de vanzare cu reducere
23,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Autorul oferă baza biblică pentru cinci domenii de eliberare pe care Domnul Isus le pune la dispoziţia noastră prin cruce: eliberarea de sub influenţa veacului acestuia, de Lege, de sine, de fire şi de lume.

Descoperă extravaganta purtare de grijă a lui Dumnezeu pentru toate nevoile tale.

La cruce, Hristos a îndurat tot răul care ţi se cuvenea şi, în schimb, ţi-a pus la dispoziţie tot binele ce I se cuvenea. În această carte provocatoare şi bogată în Scripturi, Derek Prince explorează cele nouă „schimburi divine” ale ispăşirii.

Deoarece nu este suficient numai să cunoaştem doctrina despre ispăşire, Derek Prince prezintă mijloacele prin care ea poate deveni în mod practic o realitate în experienţa noastră personală, şi anume prin pocăinţă, credinţă şi relaţia cu Duhul Sfânt.

În locul pedepsei, a rănilor, a morţii, a sărăciei, a ruşinii şi a respingerii, Hristos ne dă în dar iertarea, vindecarea, viaţa, belşugul, gloria şi acceptarea. Autorul oferă baza biblică pentru cinci domenii de eliberare pe care Domnul Isus le pune la dispoziţia noastră prin cruce: eliberarea de sub influenţa veacului acestuia, de Lege, de sine, de fire şi de lume.

CUPRINS:
Secţiunea I – Crucea în centru
1. O jertfă atotsuficientă
2. Desăvârşiţi pentru totdeauna
3. Un schimb hotărât de Divinitate

Secţiunea II – Cele nouă schimburi
4. Iertare şi vindecare
5. Neprihănire în locul păcatului
6. Viaţă în locul morţii
7. Binecuvântare în locul blestemului
8. Belşug în locul sărăciei
9. Glorie în locul ruşinii
10. Acceptare în locul respingerii
11. Omul nou în locul omului vechi

Secţiunea III – Cinci aspecte ale eliberării
12. Eliberare de influenţa acestui veac
13. Eliberare de Lege şi de sine
14. Eliberare de firea pământească
15. Eliberare de lume

Secţiunea IV – Cum ne putem însuşi ceea ce Dumnezeu a asigurat pentru noi
16. De la actul juridic la experimentare
17. Ghid personal pentru o mântuire completă
18. Intrarea în posesia lucrurilor ce ne aparţin

Rascumparat cu sange - Manual de studiu

Pentru o aprofundare cât mai eficientă a adevărurilor biblice din această carte, venim în întâmpinarea acestei nevoi cu un instrument adiacent:

Manualul de studiu – Răscumpărat cu sânge.

Acest manual, prin întrebările utile şi provocatoare, este recomandat atât pentru studiul personal, cât şi pentru studiul în grupuri mici.

 

Număr de pagini: 250

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.