Răscumpărat cu sânge

Autorul oferă baza biblică pentru cinci domenii de eliberare pe care Domnul Isus le pune la dispoziţia noastră prin cruce: eliberarea de sub influenţa veacului acestuia, de Lege, de sine, de fire şi de lume.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
40,00 lei
Reducere

Descriere

Descoperă extravaganta purtare de grijă a lui Dumnezeu pentru toate nevoile tale.

La cruce, Hristos a îndurat tot răul care ţi se cuvenea şi, în schimb, ţi-a pus la dispoziţie tot binele ce I se cuvenea. În această carte provocatoare şi bogată în Scripturi, Derek Prince explorează cele nouă „schimburi divine” ale ispăşirii.

Deoarece nu este suficient numai să cunoaştem doctrina despre ispăşire, Derek Prince prezintă mijloacele prin care ea poate deveni în mod practic o realitate în experienţa noastră personală, şi anume prin pocăinţă, credinţă şi relaţia cu Duhul Sfânt.

În locul pedepsei, a rănilor, a morţii, a sărăciei, a ruşinii şi a respingerii, Hristos ne dă în dar iertarea, vindecarea, viaţa, belşugul, gloria şi acceptarea. Autorul oferă baza biblică pentru cinci domenii de eliberare pe care Domnul Isus le pune la dispoziţia noastră prin cruce: eliberarea de sub influenţa veacului acestuia, de Lege, de sine, de fire şi de lume.

CUPRINS:
Secţiunea I – Crucea în centru
1. O jertfă atotsuficientă
2. Desăvârşiţi pentru totdeauna
3. Un schimb hotărât de Divinitate

Secţiunea II – Cele nouă schimburi
4. Iertare şi vindecare
5. Neprihănire în locul păcatului
6. Viaţă în locul morţii
7. Binecuvântare în locul blestemului
8. Belşug în locul sărăciei
9. Glorie în locul ruşinii
10. Acceptare în locul respingerii
11. Omul nou în locul omului vechi

Secţiunea III – Cinci aspecte ale eliberării
12. Eliberare de influenţa acestui veac
13. Eliberare de Lege şi de sine
14. Eliberare de firea pământească
15. Eliberare de lume

Secţiunea IV – Cum ne putem însuşi ceea ce Dumnezeu a asigurat pentru noi
16. De la actul juridic la experimentare
17. Ghid personal pentru o mântuire completă
18. Intrarea în posesia lucrurilor ce ne aparţin

Rascumparat cu sange - Manual de studiu

Pentru o aprofundare cât mai eficientă a adevărurilor biblice din această carte, venim în întâmpinarea acestei nevoi cu un instrument adiacent:

Manualul de studiu – Răscumpărat cu sânge.

Acest manual, prin întrebările utile şi provocatoare, este recomandat atât pentru studiul personal, cât şi pentru studiul în grupuri mici.

 

Număr de pagini: 250

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.