Descoperind libertatea financiară

Trăind în generozitatea lui Dumnezeu

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Toată lumea trebuie să aibă de-a face cu banii – nimeni nu este scutit.

Autorul Terry Moore a avut un vis de-a face un milion de dolari până când avea treizeci de ani. La începutul anilor ‘70, el a obținut licența în SMU în Dallas, Texas, cu accent pe finanțe și imobiliare. Atunci s-a apucat să facă exact acest lucru. Din păcate, educația pe care a primit-o l-a învățat modul lumii de a gestiona bani – de a împrumuta bani de la o bancă pentru a plăti alta și a acționa din datorii.

Asta s-a schimbat în 1982 când Dumnezeu i-a schimbat viața.

De atunci, Terry a studiat Cuvântul lui Dumnezeu și a făcut schimbări la felul în care gestiona banii în acest sens. În „Descoperind libertatea financiară”, Terry prezintă exact ceea ce a învățat despre bani și despre purtarea de grijă a lui Dumnezeu. Indiferent dacă ești căsătorit sau celibatar, dacă ai sau nu copii, povestea lui Terry te va ajuta să înțelegi cum poți trăi în libertate financiară.

 

Nr. pagini: 144


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.