Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Povestea_lui_Ric_4e1d20ae05038.jpg
Povestea lui Richard & Sabina Wurmbrand - documentar
SKU: D2-003
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Acest material video contine povestea reala a unei familii a carei credinta a ramas neclintita in ciuda tuturor persecutiilor.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Inainte de caderea comunismului din Europa de Est, crestinii erau deseori arestati si trimisi la inchisoare sau lagare de munca unde adepti ai sistemului comunist incercau prin diferite metode sa le distruga credinta in Dumnezeu. 

Nascuti in Romania, Richard si Sabina Wurmbrand au devenit crestini dupa casatorie. Au inceput sa vesteasca Evanghelia chiar daca acest lucru era strict interzis. In 1945, Richard s-a impotrivit in mod public sistemului comunist, proclamandu-L pe Cristos. Aceasta actiune indrazneata precum si activitatea sa in biserica subterana au condus la arestarea sa de catre guvernul comunist. Richard si Sabina au indurat suferinte greu de descris insa credinta si marturia lor au fost mai puternice.

Urmariti incredibila istorisire povestita chiar de Richard si Sabina, impreuna cu fiul acestora, Mihai. Sunt incluse imagini in exclusivitate, preluate din arhiva organizatiei "Vocea Martirilor" si de la familia Wurmbrand.

Titlul original: Richard and Sabina Wurmbrand

Producator: Christian History Institute & The Voice of Martyrs (2008)

Continut: 1 DVD x 50 minute

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.