Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Supravietuirea_m_4dd210fcaaa11.jpg
Supravietuirea miraculoasa a Israelului
SKU: D2-005
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Daca exista minuni, atunci Israelul trebuie sa fie una dintre ele. Nascut din ruinele Holocaustului, avea doar o zi cand a fost atacat de 12 armate, lumea asteptandu-se sa fie distrus. Israel nici macar nu avea o armata.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Daca exista minuni, atunci Israelul trebuie sa fie una dintre ele.

Nascut din ruinele Holocaustului, avea doar o zi cand a fost atacat de 12 armate, lumea asteptandu-se sa fie distrus. Israel nici macar nu avea o armata. Avea doar un tanc si 5 proiectile de artilerie cu care sa lupte impotriva celor din armada araba. Si totusi, Israel a castigat.

Analizand circumstantele nasterii statului Israel si evenimentele care au existat impotriva supravietuirii lui, Israel nu ar fi trebuit sa existe astazi ca natiune. Totusi, nu numai ca exista, ci si prospera, in ciuda dusmanilor lui si impotriva oricaror circumstante care sfideaza logica. Acest film exploreaza motivele pentru care israelitii cred ca au supravietuit. Nu toti atribuie biruinta militara ajutorului divin, dar toata lumea este de acord cu faptul ca sansele supravietuirii turbulentului secol XX au sfidat toate argumentele logice.

Alaturati-va gazdei Michael Greenspan si unui grup remarcabil de lideri politici, israeliti, lideri militari, istorici si cetateni obisnuiti in aceasta calatorie deosebita, care aduc o perspectiva proaspata a povestii tulburatoare a Israelului modern. Acest film va misca inima si va atinge mintea.

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.