Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Ceasul de pe urmă - Amir Tsarfati
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cu toții avem întrebări despre vremurile din urmă. Însă, după cum explică Amir Tsarfati, un israelian creștin și un respectat învățător al Bibliei, profețiile biblice sunt o taină, nu un secret. Înțelegerea este disponibilă oricui își face timp să le studieze. Dorim ca această carte să vă fie o călăuză.

PE MĂSURĂ CE CEASUL DE PE URMĂ SE APROPIE, ESTE VREMEA SĂ RĂSTURNĂM PRECONCEPȚIILE ȘI SĂ DISCERNEM PLANUL ADEVĂRAT AL LUI DUMNEZEU.

Cu toții avem întrebări despre vremurile din urmă. Însă, după cum explică Amir Tsarfati, un israelian creștin și un respectat învățător al Bibliei, profețiile biblice sunt o taină, nu un secret. Înțelegerea este disponibilă oricui își face timp să le studieze. Dorim ca această carte să vă fie o călăuză.
Conținând o înțelegere profundă și care te face să gândești asupra profețiilor biblice și a felului în care acestea pot fi aplicate în ziua de astăzi, explorarea Bibliei de către Amir este atât proaspătă cât și fascinantă.
În loc să se avânte în speculații și să se joace cu temerile oamenilor, Amir prezintă scenarii reale ancorate în adevărul biblic referitor la Răpire, Anticrist și Necazul cel Mare. De asemenea, te ajută să înțelegi rolurile – și soarta – Rusiei, Iranului, Uniunii Europene, Statelor Unite și Israelului în vremurile din urmă, arătându-ne cum profețiile biblice se împlinesc chiar astăzi.
Există speranță în mijlocul haosului. Indiferent de ce se întâmplă, Dumnezeu este în control. El Își va proteja copiii.

 Această carte venită la timp este bine scrisă, senzațională, provocatoare, te încurajează și te determină să gândești. Anne Graham Lotz, autoare a „The Daniel prayer”

Ceea ce a promis Dumnezeu poporului Său, El împlinește. Cred că Dumnezeu va folosi „Ceasul de pe urmă” să deschidă inimi față de Evanghelie. Dr. David Jeremiah, fondator și președinte al Turning Point; pastor senior la biserica Shadow Mountain Community

Amir Tsarfati s-a născut în Israel, unde a și locuit mare parte din viața lui. După ce și-a încheiat serviciul obligatoriu în Forțele de Apărare Israeliene, a continuat în calitate de maior în rezervă IDF. Amir a fost CEO la Sar El Tours and Conferences și a fost un ghid turistic în Israel vreme de 20 de ani. De asemenea, el este fondatorul și președintele Behold Israel, o organizației non-profit care oferă acces în timp real la știri de încredere despre Israel din contextul solid al istoriei Bibliei și profețiilor. Amir este căsătorit și are patru copii. 
Descoperă mai multe pe www.beholdisrael.org.

 

Număr de pagini: 237

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.