Crucea este cheia

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Cauți mai multă putere - și anume puterea lui Dumnezeu - în viața ta? ea este la îndemâna ta prin crucea lui Isus Hristos. după cum ne spune 1 Corinteni 1:18, crucea reprezintă întreaga putere, tărie și abilitate a lui Dumnezeu.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării, dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu. 1 Corinteni 1:18

Cauți mai multă putere - și anume puterea lui Dumnezeu - în viața ta? ea este la îndemâna ta prin crucea lui Isus Hristos. după cum ne spune 1 Corinteni 1:18, crucea reprezintă întreaga putere, tărie și abilitate a lui Dumnezeu. în Crucea este cheia, Terry Moore scrie:

„Unul dintre adevărurile care mi-au schimbat viața într-una de biruință și libertate se regăsește în crucea lui Isus Hristos care este cheia unei vieți de putere, pasiune, pace și bucurie. Ea nu este doar o structură de lemn sau un simbol, ci și o modalitate de transformare completă a tuturor celor care îi îmbrățișează puterea.”

Din paginile acestei cărți, tu vei avea ocazia:

  • să descoperi cum să experimentezi iubirea Tatălui

  • să fii echipat pentru o viață de maturizare în Hristos

  • să fii conștient de moștenirea pe care o ai în Hristos

  • să înveți cum să aplici puterea crucii, precum și ceea ce aceasta își oferă, în viața de zi cu zi.

Dumnezeu poate oferi biruință în înfrângere, speranță în descurajare, vindecare inimilor zdrobite sau trupurilor bolnave, restaurare acolo unde s-a pierdut și tărie în slăbiciune. Toate acestea, precum și altele, sunt posibile prin crucea care este cheia unei vieți victorioase și din belșug.

Terry Moore este pastor fondator și senior al bisericii Sojourn din Carrollton, Texas. Împreună cu soția sa, Susan, Terry a trecut în anul 1982 printr-o experiență cu Duhul Sfânt care i-a schimbat viața. Prin urmare, Dumnezeu i-a condus să înceapă un studiu biblic la ei acasă, devenind în cele din urmă o biserică în 1987. Terry a dezvoltat The Equipping Series, o colecție de manuale și învățături video destinate pregătirii oamenilor pentru a umbla în plinătatea biruinței lui Hristos, în special în anumite domenii din viața lor. Teryy și Susan trăiesc în Plano, Texas. Au Doi copii adulți, Meredith și David, o noră pe nume Christina și doi nepoți.

 

Număr de pagini: 191


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.