Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Israel, natiunile si valea judecatii
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Această carte li se adresează creștinilor care se roagă, mijlocitorilor, liderilor care mijlocesc, rețelelor și mișcărilor de rugăciune! Această carte e scrisă în strânsă legătură cu o chemare – o chemare la rugăciune! Mijlocitorii sunt chemați să se roage pentru națiunile din care fac parte, națiunile din întreaga lume.

Această carte li se adresează creștinilor care se roagă, mijlocitorilor, liderilor care mijlocesc, rețelelor și mișcărilor de rugăciune! Această carte e scrisă în strânsă legătură cu o chemare – o chemare la rugăciune! Mijlocitorii sunt chemați să se roage pentru națiunile din care fac parte, națiunile din întreaga lume. ACEASTA ESTE O CHEMARE GLOBALĂ LA RUGĂCIUNE!!! Principalul scop al acestei chemări la rugăciune este să vă determine să vă rugați pentru națiunile din care faceți parte referitor la legătura pe care acestea o au cu poporul evreu și cu Israel.

În primăvara anului 2015 – la 70 de ani după încheierea Holocaustului și a Celui de-al Doilea Război Mondial (în Europa) – va avea loc o comemorare amplă a Holocaustului: încercarea Germaniei naziste și a aliaților săi de a nimici toți evreii din Europa va fi adusă din nou în centrul atenției publice.

Noi, creștinii din Europa, lansăm această CHEMARE GLOBALĂ LA RUGĂCIUNE 2015 – la 70 de ani după încetarea Holocaustului – pentru a nu mai rămâne nepăsători VREODATĂ. Vrem să vă provocăm și să vă încurajăm să vă rugați pentru guvernele voastre, pentru națiunile din care faceți parte și pentru bisericile din țările voastre pentru ca acestea să aibă un comportament corect față de Israel, să fie împotriva curentului, dacă e cazul, și să fie o binecuvântare pentru Israel, așa cum poruncește Biblia (Genesa 12:3). Dacă procedăm astfel, Dumnezeu va binecuvânta națiunile din care facem parte pe veci! Prin urmare: alăturați-vă mișcării de CHEMARE GLOBALĂ LA RUGĂCIUNE 2015!!! (Din Prefață)

Descarcă un fragment din cartea Israel, natiunile si valea judecatii

Nr. pagini: 150

CUPRINS

Cuvânt înainte

PARTEA 1: Studiu biblic
CAPITOLUL 1: Introducere
CAPITOLUL 2: Începutul și sfârșitul revelației biblice cu privire la națiuni
CAPITOLUL 3: Rolul Israelului în planul de salvare a națiunilor
CAPITOLUL 4: Israelul în Noul Testament
CAPITOLUL 5: Națiunile în Noul Testament
CAPITOLUL 6: Israel și națiunile în cadrul istoriei Bisericii
CAPITOLUL 7: Judecata națiunilor prezentată în Vechiul Testament
CAPITOLUL 8: Prezentarea judecății de apoi a națiunilor în cartea profetului Ioel
CAPITOLUL 9: Ierusalimul devine punctul central al conflictului
CAPITOLUL 10: Israelul va renaște și va fi mântuit
CAPITOLUL 11: „Picioarele Lui vor sta în ziua aceea pe Muntele Măslinilor...”
CAPITOLUL 12: Judecata finală a națiunilor
CAPITOLUL 13: Ce spune Biblia despre judecarea naţiunilor?
CAPITOLUL 14: Noi, creştinii, şi judecarea naţiunilor
CAPITOLUL 15: Toate națiunile vor fi judecate, sau doar unele?
CAPITOLUL 16: Rugăciune pentru guvernele noastre

PARTEA 2: Anexă
ANEXA 1: Dacă te voi uita, Ierusalime
ANEXA 2: Puterea postului în unitate
ANEXA 3: Israel și ONU
ANEXA 4: Germania în drum spre valea judecății
ANEXA 5: Soarele se va preface în întuneric, și luna în sânge
ANEXA 6: Mărturie și viziune
ANEXA 7: O chemare ca a lui Daniel cu privire la „anii de răscruce” 2014-2015

Observații/perspectivă de viitor și informații suplimentare
Despre autori

haraldeckert libHarald Eckert, născut în anul 1960, căsătorit și tată patru copii, a publicat revista ’’Wiederherstellung’’ (Restaurare) în perioada 1982–1989. A făcut parte din echipa de conducere a ’’Fürbitte für Deutschland’’ (mijlocire pentru Germania) între anii 1990 până în 1994, fiind fondator și președinte al organizației Internationaler Bibellehrdienst (Derek Prince Ministries, Germania). Din anumite motive, în momentul de față este director executiv al organizației Christen an der Seite Israels (Creștini pentru Israel), slujind și în bordul de conducere al European Coalition for Israel. Ca învățător, pionier spiritual, autor și persoană de contact, el nu doar încurajează, ci este implicat activ în variate proiecte importante în Germania, Europa și Israel.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.