Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Operatiunea Exodus - Gustav Scheller
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Ebenezer Operation Exodus a ajutat peste 130 000 de evrei să se întoarcă în Israel începând cu anul 1991. Organizația își continuă misiunea și vă invită să vă alăturați lor.

În toiul Primului Război din Golf, când rachetele zburau deasupra Israelului, 120 de creștini s-au adunat la Ierusalim pentru o conferință de rugăciune. Pe neașteptate, s-au pomenit într-o aventură care depășea chiar nivelul imaginației lor.

Aceasta este povestea întoarcerii poporului evreu în Israel după un exil de aproape 2 000 de ani. E o mărturie a dragostei lui Dumnezeu pentru națiunea Israel și o remarcabilă împlinire a profețiilor biblice. Pe deasupra, e un exemplu contemporan de credință extraordinară și de curaj dovedite de autorul Gustav Scheller. 

Ebenezer Operation Exodus a ajutat peste 130 000 de evrei să se întoarcă în Israel începând cu anul 1991. Organizația își continuă misiunea și vă invită să vă alăturați lor.

„E un privilegiu și o onoare să participăm la uimitoarea lucrare a Ebenezer Operation Exodus care a început, cu mulți ani în urmă, prin credința și ascultarea lui Gustav Scheller, a soției lui și a celorlalți fondatori ai organizației. Uluitoarea poveste a Operațiunii Exodus și a creșterii ei în timp se împletește cu activitatea lui Derek Prince și a misiunii lui, fiindcă a accentuat mereu rolul decisiv al Israelului în evenimentele globale și importanța întoarcerii acasă a poporului evreu răspândit în lumea întreagă. Sper că această carte va fi o sursă de inspirație. Poate că va face chiar mai mult, stârnindu-vă interesul de a vă implica personal în asistarea evreilor de pretutindeni care se întorc în țara de baștină”. 

Dick Leggatt, Președinte al Derek Prince Ministries – USA

„O poveste a curajului care întrece orice așteptare. Nu cunosc un exemplu contemporan mai bun decât acesta, în ceea ce privește credința”. 

Wayne Hilsden, Pastor Senior al King of Kings Assembly din Ierusalim

„Povestea de față este mărturia dragostei divine eterne și a harului lui Dumnezeu. E istoria reunirii poporului evreu în Țara Promisă. E miraculoasă și uluitoare, rolul pe care Gustav și Elsa l-au jucat nefiind cu nimic mai prejos”.

Lance Lambert, Vorbitor internațional și învățător biblic

 

Număr de pagini: 186

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.