Revoluție morală

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Cartea aceasta, prin tonalitatea ei intimă și deschisă, abordează mai degrabă problemele în ce privește puritatea, și nu doar simpla comunicare cu privire la „abstinența sexuală”.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
40,00 lei
Reducere

Descriere

Revoluție morală caută să motiveze la o cultură a dragostei, onoarei și respectului cu ajutorul celor care trăiesc în puritate, cu pasiune și tărie. Cartea aceasta, prin tonalitatea ei intimă și deschisă, abordează mai degrabă problemele în ce privește puritatea, și nu doar simpla comunicare cu privire la „abstinența sexuală”. Te cheamă la un standard de trăire mai înalt, transmite inimii tale adevăratele valori și te încurajează să fii tot ceea ce Dumnezeu te-a creat să fii. Mulți dintre cei care au capitulat în fața presiunii semenilor lor și au deformat valorile culturale, vor găsi în această carte speranța și curajul de a o lua de la capăt. Revoluție morală a fost scrisă și dedicată oamenilor radicali și plini de pasiune, care visează să devină catalizatori ai unei revoluții sexuale diferite – una care transformă mentalitatea lumii cu privire la sexualitate, expune punctul de vedere cu privire la copiii nenăscuți încă și îmbrățișează valorile familiei. Alătură-te Revoluției morale!

„Revoluție morală este o carte deosebit de semnificativă adresată tinerilor, părinților și liderilor spirituali, ce poate fi considerată un standard pentru generațiile ce vor veni. Te încurajez s-o citești și să devii parte din contrarevoluția lui Dumnezeu.” 
Loren Cunningham Fondatoare a misiunii Youth With A Mission (YWAM)

Kris Vallotton este cofondatorul și supraveghetorul principal al școlii de Slujire Supranaturală Bethel, în cadrul căreia au absolvit peste 1900 de studenți. Este de asemenea fondatorul și președintele organizației Revoluție Morală, organizație dedicată transformării culturale, și este lider senior asociat în cadrul bisericii Bethel din Redding, California. El și soția sa, Kathy, au patru copii (trei dintre ei implicați în slujire) și opt nepoți. Kris este autorul a mai multor cărți, printre care Cum Cerul invadează pământul și cartea de succes The Supernatural Ways of Royalty (Căile supranaturale ale regalității).

Jason Vallotton este unul dintre directorii fondatori și membru de conducere în cadrul organizației Revoluție Morală. Dragostea lui pentru oameni și determinarea lui de a vedea oamenii complet restaurați, l-au adus în Redding, California pentru a sluji ca supraveghetor în cadrul școlii de Slujire Supranaturală, ce aparține de biserica Bethel și în cadrul unui grup pentru bărbați care se întâlnesc pentru aprofundarea subiectului purității sexuale. De asemenea, Jason este un vorbitor renumit pe teme de moralitate. Este căsătorit cu Lauren și este tatăl a trei copii minunați: Elijah, Rilie și Evan.

Autori: Kris & Jason Vallotton

Numar de pagini: 176

 


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.