Să trăiască Ismael!

Sa_traiasca_Isma_4fd1fbab15336.jpg
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Cand cineva este respins, are nevoie de vindecarea care vine prin insusirea iubirii lui Dumnezeu. Nu este suficient sa ne rugam pentru Israel si pentru pacea Ierusalimului; trebuie de asemenea sa ne facem loc in inimile noastre pentru vindecarea si salvarea urmasilor celuilalt fiu al lui Avraam, Ismael.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Reducere

Descriere

Dumnezeu nu l-a respins pe Ismael.

Ca˜nd cineva este respins, are nevoie de vindecarea care vine prin insusirea iubirii lui Dumnezeu. Nu este suficient saƒ ne rugaƒm pentru Israel si pentru pacea Ierusalimului; trebuie de asemenea saƒ ne facem loc in inimile noastre pentru vindecarea si salvarea urmasilor celuilalt fiu al lui Avraam, Ismael. Vindecarea intre urmasii lui Israel si Ismael va avea loc atunci ca˜nd arabii vor fi pe deplin eliberat›i din sistemul lui faraon care-i t›ine in robie, si ca˜nd ei vor fi acceptat›i in Preaiubitul, supuna˜ndu-se de voie cu mare bucurie si usurare lui Iehova prin cunoasterea lui Yesua, al Messih (Isus Cristos, in limba arabaƒ).

Christine Darg, autoare si moderatoare, a scris patru caƒrt›i si a produs zeci de documentare. Ea si sot›ul ei, Peter, au fondat sucursala de stiri CBM in Ierusalim si au lucrat la žRezirea Africii timp de cinci ani alaƒturi de Reinhard Bonke. Christine este implicataƒ in multe treziri spirituale din Orientul Mijlociu si duce žCortul inta˜lnirii al lui David la toate nat›iunile. Conferint›ele ei de rugaƒciune de mijlocire pregaƒtesc drumul penru implinirea capitolului al 19-lea din Isaia: žTot in vremea aceea, Israel va fi al treilea, unit cu Egiptul sŸi cu Asiria, ca o binecuva˜ntare in mijlocul paƒma˜ntului. Domnul osŸtirilor ii va binecuva˜nta sŸi va zice: œBinecuva˜ntat saƒ fie Egiptul, poporul Meu, sŸi Asiria, lucrarea ma˜inilor Mele, sŸi Israel, mosŸtenirea Mea! (Isaia 19:24-25)

Sa traiasca Ismael – Christine Darg. Ea doreste sa ne constientizeze prin aceasta carte de faptul ca nu este sufiicient sa ne rugam pentru Israel si pentru pacea Ierusalimului. Trebuie de asemenea sa ne facem loc in inimile noastre pentru vindecarea si salvarea urmasilor celuilalt fiu al lui Avram, Ismael.

Islam inseamna supunere, iar oamenii din aceasta regiune sunt teribil de raniti. Punctul central al acestei carti il reprezinta spiritul respingerii de care suferia arabii.

Cristine doreste sa ne aminteasca faptul ca Dumnezeu cheama aceasta generatie sa lege ranile poporului arab.

Desi suntem chemati sa ne rugam pentru poporul evreu, Dumnezeu ne cheama sa fim instrumente ale milei Sale pentru a propovadui eliberare si lui Ismael, al carui num inseamna: “Dumnezeu aude”, astfel incat Ismael sa auda evanghelia si sa fie impacat cu Dumnezeu.

Christine ne spune in aceasta carte ca de multe ori a fost surprinsa de sinceritatea pe care o au islamicii fata de evanghelie. Slujba unica pe care Dumnezeu i-a dat-o autoarei a fost de a ii iubi pe evrei, dar de asemenea de a fi o eliberatoare a fiilor si fiicelor lui Ismael de sub tirania legaturii islamice, a sentimentului de respingere, rivalitate si a oricarui lucru care-i priveaza de ceea ce inseamna plinatate.

In aceasta carte, Christine ne spune ca numele lui Ismael a fost mentionat in scriptura inainte ca acesta sa se nasca. Acest lucru inseamna ca el avea un destin cu totul special. De vreme ce numele Ismael inseamna “Dumnezeu aude”, nu avem nici o indoiala ca Dumnezeu va auzi strigatul lui Ismael in aceste zile de pe urma. Dumnezeu a auzit strigatul baiatului in pustie si el inca aude strigatul fiilor si fiicelor sale astazi.

O intreaga generatie de musulmani sta gata sa intre in Imparatia lui Dumnezeu in vreme ce noi continuam sa ne rugam si sa credem ca Dumnezeu va deschide ochii lor spre Isus, Izvorul de apa vie.

Cuprins:

  1. Introducere
  2. Impacare intre frati
  3. Depasind spiritul respingerii
  4. Isaac si Ismael sunt amandoi pretuiti de Dumnezeu
  5. Actiune profetica in Negev
  6. Evanghelia este puterea lui Dumnezeu de a-l elibera pe Ismael
  7. Postul din fiecare vineri
  8. Dragostea nu va pieri niciodata

Editura: Alfa Omega Publishing

Nr de pagini: 44


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.