Volumul 10 - Cum poți fi vindecat

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
În aceste vremuri de pe urmă avem parte de provocări tot mai mari. Studiind cartea Cum poți fi vindecat, vei fi încurajat de mărturiile din trecut și prezent, pentru a te ajuta să depășești orice problemă cu care te-ai putea confrunta.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Reducere

Descriere

În tinerețea sa, Gordon Lindsay a fost intoxicat cu ptomaină și a fost cât pe ce să moară. Prin intermediul bunului său prieten, John G. Lake și soția acestuia, cea care i-a și dat predicile soțului ei pentru a le citi și pentru a medita la ele, Gordon a ajuns în punctul în care a fost gata să se încreadă în Dumnezeu, să pășească prin credință și să fie pe deplin eliberat din lanțurile care îl împresurau. Mărturia lui completă se găsește la sfârșitul acestei cărți.

Gordon a învățat ceva important despre vindecare. El a spus: „Propria-mi vindecare mi-a fost una dintre cele mai prețioase lecții de viață de care am avut parte. Dacă Dumnezeu mă poate vindeca, chiar și atunci când sunt atât de aproape de moarte, cu atât mai mult El mă poate elibera și proteja de nenorocirile provocate de dușman. Îmi era foarte clar faptul că Dumnezeu dorește să-Și împlinească promisiunea de a mă feri de neputință și de boală.

Pentru slava Lui, eu vreau să spun că Dumnezeu ne-a protejat, pe mine și întreaga mea familie, de-a lungul anilor. Suntem o dovadă a faptului că Dumnezeu este vindecătorul bolilor noastre. Cuvântul Său nu ne-a dezamăgit și astfel noi Îl putem recomanda oricărei persoane pe Isus, Vindecătorul. Ba mai mult, Îl slăvesc pe Dumnezeu pentru bunătatea și dragostea Sa pe care le-am văzut în vindecarea multor oameni. Putem spune cu adevărat că Isus vindecă și astăzi!”

Această carte ne descoperă și mărturii scripturale, din Vechiul și Noul Testament, mărturii depuse de oameni care au avut parte de vindecare. În aceste vremuri de pe urmă avem parte de provocări tot mai mari. Studiind cartea Cum poți fi vindecat, vei fi încurajat de mărturiile din trecut și prezent, pentru a te ajuta să depășești orice problemă cu care te-ai putea confrunta.

Pagină cu pagină, Cuvântul va fi viu, credința îți va crește și vei realiza că vindecarea este și pentru tine. După ce vei examina relatările vindecărilor miraculoase din Scriptură, vei descoperi că vindecarea și sănătatea încă fac parte din planul curent al lui Dumnezeu pentru copiii Săi.

 

Număr de pagini: 124


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.