Volumul 8 - Principii pentru trăirea creștină

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
În această carte, aceste chei importante vor fi explicate. Dacă le puneți în aplicare, vă veți bucura zilnic de umblarea voastră cu Hristos și veți primi beneficiile pe care le-a promis Cuvântul lui Dumnezeu.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Reducere

Descriere

După ce luați decizia să-L acceptați pe Hristos și să trăiți pentru El, direcția și scopul vostru în viață vor fi schimbate. În acel moment v-ați pus complet încrederea în Dumnezeu. Apostolul Pavel spune că viața creștină se aseamănă cu o cursă, așa că ar trebui să ne alergăm cursa pentru a primi premiul și a ni-l însuși. Biblia spune: „cursa nu este pentru cei rapizi, nici bătălia nu este pentru cei puternici”, ci pentru persoana care este credincioasă și ascultă principiile care sunt date de Dumnezeu.

În această carte, aceste chei importante vor fi explicate. Dacă le puneți în aplicare, vă veți bucura zilnic de umblarea voastră cu Hristos și veți primi beneficiile pe care le-a promis Cuvântul lui Dumnezeu.

Aceste chei (sau principii) au fost obținute de anumite persoane, ale căror mărturii sunt consemnate în Biblie, pentru instruirea și beneficiul nostru, și au fost confirmate de cercetători de-a lungul secolelor. Oameni de știință, academicieni, teologi și specialiști de orice fel continuă să cerceteze tainele necunoscute, pentru a descoperi chei cu care să deschidă înțelepciunea și înțelegeri mai profunde pentru trăirea practică.

Așa cum răsfoiți aceste pagini, zilele biblice vor prinde viață și veți realiza că aceasta nu este doar o altă carte de istorie. Modul în care am învățat din trecut ne ajută să evităm dificultățile în viitor. În aceste zile de pe urmă, provocările par a fi tot mai mari. Studierea Scripturilor vă oferă strategii care să vă ajute să depășiți orice probleme pe care le puteți întâmpina.

 

Nr de pagini: 134


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.