Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

No image set
Misiune prin afaceri când nu ești tu șeful - Michael Baer
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Când a apărut ideea integrării afacerii în domeniul misiunii în anii 1990, aceasta a fost lansată ca un mod strategic de a implica pe deplin Trupul lui Hristos în Marea Însărcinare. Cel mai adesea însă, antreprenorii creștini au fost cei care au slujit în primul val în calitate de catalizatori și practicanți.

Michael Baer este un lider și un gânditor recunoscut în cadrul Mișcării „Afacerea ca misiune” la nivel mondial. El activează ca pastor, antreprenor, executiv, vorbitor și autor. Locuiește, împreună cu soția sa, în zona muntoasă de vest din Carolina de Nord.
Când a apărut ideea integrării afacerii în domeniul misiunii în anii 1990, aceasta a fost lansată ca un mod strategic de a implica pe deplin Trupul lui Hristos în Marea Însărcinare. Cel mai adesea însă, antreprenorii creștini au fost cei care au slujit în primul val în calitate de catalizatori și practicanți. Cu toate acestea, acest lucru lasă un număr mare de creștini să își pună întrebarea: „Dar cum rămâne cu noi?” Prezenta carte oferă răspuns la această întrebare, precum și îndrumări, exemple și încurajări pentru manageri și angajați care nu sunt proprietarii sau șefii afacerii.

 

Număr de pagini:  

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.