Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Principii_biblic_4dd3b2b7d8cd5.jpg
Principii biblice pentru o viata de succes - Larry Pyle
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Seminarul "Principii biblice pentru o viataƒ de succes", prezentat de Larry Pyle iti daƒ o ma˜naƒ de ajutor in respectarea principiilor biblice ce tin de administrarea finantelor tale.

IŽntr-o confruntare deosebitaƒ, cu o crizaƒ financiaraƒ mondialaƒ existaƒ o singuraƒ cheie a succesului: DUMNEZEU pe primul loc! CinstesŸte-L pe Dumnezeu cu cele dinta˜i roade din tot venitul taƒu, oferaƒ 10% pentru Dumnezeu sŸi vei fi coplesŸit de binecuva˜ntaƒri!

Larry Pyle este slujitor al Evangheliei, slujind in lucrare de peste 30 de ani. Este caƒsaƒtorit cu Georgiann de 39 de ani, este tatal a trei copii sŸi bunicul a nouaƒ nepoti. Larry a slujit in biserici din Arkansas, Oklahoma, sŸi California. Este Doctorant in Misiologie sŸi profesor adjunct la sžcoala Teologicaƒ Christian Life, o filialaƒ a Universitaƒtii Beacon din Columbus, Georgia.

Seminar 1...............59 min.
Seminar 2...............56 min.
Seminar 3...............57 min.
Seminar 4...............58 min.
Seminar 5...............55 min.
Seminar 6...............57 min.
Seminar 7...............57 min.
Seminar 8...............57 min.
Seminar 9...............50 min.

Continut: 5 DVD-uri x 9 seminarii

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.