Îngeri pe teritoriul nostru

Întâlnirile divine cu ființe spirituale

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Conceptul de a lua în stăpânire un teritoriu este unul proeminent în Scriptură. Lui Adam i s-a dat o bucată de teritoriu pe planeta Pământ. Era un adevărat paradis care oferea un mediu ideal și plăcut în care să prospere, până când el l-a pierdut urmându-și propria înțelepciune, mai degrabă decât cea a lui Dumnezeu.

Dumnezeu i-a dat lui Israel „o țară în care curge lapte și miere”. El le-a atribuit acea parte a planetei ca popor. Dar au trebuit să o ia, să o ocupe și să o cultive, pentru că, de la răzvrătirea lui Adam, pământul era acum în mâini ostile. Ar fi nevoie de o luptă, multă sudoare, muncă grea și determinare pentru a lua în stăpânire tot ceea ce le-a promis Dumnezeu. Dar cu credință în Dumnezeu, ascultare de îndrumările Sale și încredere în înțelepciunea Lui, mai degrabă decât în a lor, ei ar putea trăi o viață de împlinire în care munca lor ar fi binecuvântată și răsplătită. Idealul lui Dumnezeu era ca toată lumea să fie în siguranță și întreținută pe acel teritoriu. Imaginea utopică a păcii și a belșugului redată de prooroci era cea în care „fiecare om va locui sub vița lui și sub smochinul lui”. Împlinire, purtare de grijă și pace.

 

Nr. pagini: 128


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.