Întoarcerea preoților

Să descoperim adevăratul plan al lui Dumnezeu pentru poporul Lui

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

În acest ceas, Dumnezeu înalță un drapel și dorește ca întreaga Biserică să își grupeze forțele sub el. Drapelul reprezintă dorința lui Dumnezeu de a restaura în Biserica Lui preoția lui Melhisedec – chemând credincioșii să-I slujească lui Dumnezeu și în sferele lor de influență. Dacă această chemare la preoție este standardul ridicat înaintea Bisericii, trebuie să ne apucăm de definirea preoției și, mai important, să începem să umblăm în ea. În Întoarcerea preoților, Thomas Schlueter definește preoția și, într-o terminologie simplă, apelând la ilustrații din viața cotidiană, explică înțelegerea pe care o are asupra faptului că Dumnezeu ne vrea pe toți să stăm înaintea Lui ca preoți.

Preoția este...

  • o chemare inițiată și definită de Dumnezeu;
  • o invitație, în virtutea legământului nostru de credință, la o părtășie intimă cu Dumnezeu;
  • desfășurată nu în cadrul unui sistem religios, ci în viața de fiecare zi;
  • menită tuturor celor chemați și răscumpărați prin voia suverană și harul lui Dumnezeu, prin Isus Hristos;
  • exprimată prin viețile noastre, în autoritatea care ne este dată de Dumnezeu de a sluji în Împărăția Lui, ca răspuns la o relație apropiată cu El.

Dumnezeu restaurează o împărăție de preoți în generația noastră – nu una definită de gulere clericale și ritualuri religioase –, ci o preoție de oameni aflați zilnic în intimitate cu Dumnezeu. Preoții de zi cu zi aud glasul Lui și transmit inima Lui, cu o autoritate care schimbă vieți, în casele lor, în cartierele lor și la locurile lor de muncă.

Pasiunea pentru închinare și viziunea pentru mijlocirea cu autoritate pătrund toată învățătura și predicile pastorului Schlueter. Acesta apelează cu măiestrie la experiențele cotidiene pentru a ilustra principiile Împărăției. Citind această carte, vei căpăta o nouă înțelegere asupra autorității pe care Dumnezeu ți-o dă, precum și o foame mai adâncă după inimitatea cu Tatăl.

 

Nr. pagini: 194


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.