Dragoste, identitate și scop

Cum să ne găsim scopul în identitatea noastră de copii ai lui Dumnezeu

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

De-a lungul secolelor, omul s-a luptat întotdeauna cu întrebarea referitoare la „sensul vieții”. În vederea acestui aspect, el poate avea întrebări cu privire la esența vieții, la scopul vieții, dacă ceva contează și în ce fel o face sau despre o sumedenie de alte lucruri. Cu toate acestea, în esență se întreabă: Cine sunt? De ce exist? Sunt vrednic să fiu iubit?

Vestea bună este că Dumnezeu răspunde omenirii la aceste întrebări, iar planul Său a fost întotdeauna ca TU să experimentezi viața minunată pe care a creat-o cu atâta pasiune să o duci pe acest pământ și în eternitate. Rânduit încă dinainte de întemeierea lumii, ai fost ales în El să umbli în Dragoste, identitate și scop pe măsură ce pășești în comuniune și o relație personală cu Isus Hristos.

Alătură-te lui Terry Moore în această călătorie minunată de descoperire a adevăratei tale identității în care te va purta. Vei descoperi că ceea ce face cartea de față să fie în mod unic atât de plină de putere este înțelegerea că face referire la călătoria ta personală. Pe măsură ce vei înainta printre paginile cărții te va impresiona profunzimea revelației dragostei statornice a lui Dumnezeu și vei începe să umbli într-o nouă libertate și în plinătatea destinului pregătit de El pentru tine.

 

Nr. pagini: 122


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.