Întoarce-te la început ca să poți merge înainte

„Nu ne vom cunoaște niciodată identitatea fără a ne înțelege mai întâi valorile. Ceea ce împărtășește Alemu Beeftu în această carte – Întoarce-te la început pentru a fi restabilit, mergi înainte pentru a intra în promisiuni și urcă pentru a primi planul lui Dumnezeu, este un ghid care ne ajută să trecem într-o nouă eră. Mergeți înainte în promisiune: Învățați cum să cuceriți!”

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Reducere

Descriere

Dr. Alemu Beeftu, fondator și președinte al Gospel of Glory, are pe inimă instruirea pastorilor, oamenilor de afaceri, profesioniștilor și politicienilor cu scopul de a construi infrastructuri naționale de conducere. În prezent, el se concentrează pe liderii transformați de diferite vârste din peste 54 de țări care au chemarea, darurile și caracterul de a încuraja schimbările sociale de durată pentru Împărăția lui Dumnezeu.
Dr. Beeftu a crescut într-o fermă izolată din mediul rural etiopian. La vârsta de 12 ani, dorința sa de a citi l-a determinat să fugă la o școală misionară, unde a învățat să citească și să scrie - și unde L-a găsit pe Mântuitorul. Când un guvern comunist a adus persecuție asupra bisericii etiopiene la sfârșitul anilor 1970, Dr. Beeftu, pe atunci un evanghelist recunoscut și lider de tineret, și-a făcut drum spre Statele Unite.
Beeftu a obținut o diplomă de licență la Universitatea Biola și masteratul și doctoratul în Curriculum Design și dezvoltarea comunității la Universitatea de Stat din Michigan. Peste 30 de ani de practică în aceste domenii și în domeniile conexe au făcut din Dr. Beeftu un lider împlinit și un trainer căutat. El oferă de asemenea ajutor în conducere pentru Trupul lui Hristos din întreaga lume.
Nr. pagini - 128


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.