Identitate prin har

ESTI CINE SPUNE DUMNEZEU CA ESTl!

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
24,00 lei
Reducere

Descriere

ESTI CINE SPUNE DUMNEZEU CA ESTI!

Ma rog ca aceasta carte sa fie o reala binecuvantare pentru tine! Adevarurile pe care le descoperi aici, exprimate intr-un mod simplu, au puterea de a te transforma in persoana pe care o doreste Dumnezeu. Mesajul acestei carti este unul puternic si plin de viata. Pe masura ce descoperi cine esti in Hristos si accepti ceea ce Dumnezeu spune despre tine, vei fi capabil sa mergi din putere in putere, din victorie in victorie, experimentand in fiecare zi viata din belsug.
Ai fost creat cu un scop! Ai un destin! Pentru a trai cu adevarat, trebuie sa stii cine esti. Pentru a avea succes, trebuie sa iti cunosti identitatea. Aceasta te va pozitiona in locul din care sa primesti, prin har, tot ce Hristos a castigat pentru tine la cruce.

NICU ZAHARIE s-a nascut in 1981. De mic copil a avut contact cu principiile Imparatiei lui Dumnezeu. In 2004 a absolvit Facultatea de Teologie (ITP Bucuresti), dupa care s-a casatorit cu Magda, iar in 2009 au mers in India, in misiune. Scopul lor este sa fie parteneri cu Dumnezeu in extinderea Imparatiei Sale.

 

 

Nr. pagini: 172


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.