Influențând Cei Șapte Munți din Instanțele Cerului

Autorul își trasează demersul pe fundalul unei lumi tulburate de haos.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

Cartea "Influențând cei Șapte Munți din Instanțele Cerului" de Robert Henderson se angajează într-o expediție spirituală și socială ambițioasă, având ca scop reformarea culturii și societății prin invadarea și transformarea celor șapte munți care modelează societatea: religia, familia, afacerile, guvernarea, artele și divertismentul, mass-media și educația. Autorul își trasează demersul pe fundalul unei lumi tulburate de haos, scandaluri politice, minciuni și știri false, în care societatea pare să se destrame și să se dezintegreze. În ciuda acestui peisaj sumbru, cartea afirmă că Dumnezeu continuă să domnească din poziția Sa și de pe Tronul Său, având încredere că scopurile Sale vor triumfa. Acest triumf este prezentat ca fiind realizabil prin intermediul bisericii, instituția lansată de Dumnezeu în lume pentru a-și îndeplini scopurile.

Cartea oferă o abordare proactivă și spirituală asupra reformei sociale, argumentând că societatea a fost predată diavolului din cauza neglijenței trecute, dar acum există o oportunitate și o responsabilitate pentru redresare și recuperare. Autorul face apel la exemple biblice, precum povestea lui David care recuperează totul după ce a fost jefuit, pentru a sublinia că, în mod similar, trebuie să urmărim conceptul de reformă socială și să invadam șapte munți ai societății pentru a recupera tot ce a fost pierdut. Aceasta nu se face prin puterea și priceperea proprie, ci prin puterea supranaturală a lui Dumnezeu, cu o atenție deosebită la faptul că fără intervenția Domnului, eșecul este iminent.

Autorul subliniază că acești munți sunt esențiali pentru modelarea societății și influențarea culturii și că aceste structuri și sfere trebuie pătrunse și invadate de reformatori. Pentru a realiza aceasta, este necesară o distincție clară între societate și cultură, recunoscând că, deși există multe culturi diferite în cadrul unei societăți, toate trebuie în cele din urmă să se supună societății din care fac parte. Cartea evidențiază că atât societatea cât și culturile care o alcătuiesc trebuie să fie reformate și pot fi o expresie a Împărăției lui Dumnezeu.

"Influențând cei Șapte Munți din Instanțele Cerului" explorează ideea că reforma trebuie să fie profundă și să includă toate aspectele vieții, incluzând afacerile, educația, guvernarea și chiar și modul în care se naște și se crește următoarea generație. Autorul susține că trebuie să facem din orașe, regiuni, națiuni și continente scopul nostru dacă dorim ca Împărăția lui Dumnezeu să influențeze și să schimbe societatea în ansamblul ei, subliniind necesitatea unei implicări active în rugăciune și alte activități pentru a schimba societatea.

Cartea nu doar că descrie provocările actuale și oferă un cadru pentru reforma spirituală și socială, dar și creează un sentiment de urgență și o chemare la acțiune pentru cititori, încurajându-i să se ridice la înălțimea chemării divine și să devină reformatori activi în societate.

 

Nr. pagini: 240


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.