Resetarea economiilor din instanţele cerului

Criza economică și posibilitatea unei resetări financiare.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Reducere

Descriere

Cartea "Resetarea economiilor din instanțele cerului" de Robert Henderson aduce în discuție o temă extrem de actuală și relevantă: criza economică și posibilitatea unei resetări financiare globale prin prisma spiritualității și rugăciunii. Autorul începe prin a discuta despre natura crizelor, subliniind că deși acestea apar periodic în viață, crizele la nivel mondial sunt destul de rare. În acest context, pandemia COVID-19 este prezentată ca o astfel de criză globală, având consecințe economice poate chiar mai grave decât impactul sănătății publice.

Un aspect interesant și unic al cărții este perspectiva profetică a autorului asupra crizei, ilustrată prin intermediul unui vis pe care l-a avut cu președintele Statelor Unite, Donald Trump. Henderson descrie cum în visul său a fost mustrat pentru o atitudine prea frivolă față de gravitatea situației, punând accent pe necesitatea unei abordări serioase și dedicate a situației economice și politice.

Cartea accentuează rolul crucial al rugăciunii și al intervenției divine în economie. Henderson susține că rugăciunile noastre au puterea de a influența viitorul economic al națiunilor și de a determina o resetare economică benefică în locul distrugerii. El argumentează că, în ciuda planurilor și comploturilor ticăloase din lume, există o cale divină pentru resetarea și restaurarea economiilor prin instanțele cerului.

În acest context, autorul subliniază importanța rugăciunilor pentru cei aflați în autoritate și în poziții guvernamentale, argumentând că liniștea și ordinea în viața noastră pot fi perturbate fără aceste rugăciuni. Biserica, potrivit autorului, trebuie să își ocupe locul în domeniul spiritual și să contribuie la stabilirea unei ordini divine, susținând că rugăciunile noastre creează o atmosferă în care liderii pot funcționa și pot lua decizii corecte.

Un punct central al cărții este ideea că fiecare criză reprezintă o oportunitate, o "oportunitate periculoasă", care, deși prezintă riscuri, oferă și șansa unei schimbări pozitive. Henderson ne încurajează să recunoaștem și să valorificăm aceste oportunități, să acționăm cu înțelepciune și să exercităm credința în bunătatea lui Dumnezeu.

În concluzie, "Resetarea economiilor din instanțele cerului" oferă o perspectivă profundă și spirituală asupra crizei economice și a posibilităților de resetare și restaurare. Prin rugăciune și credință, autorul ne îndeamnă să vedem dincolo de provocările imediate și să colaborăm pentru un viitor economic mai bun și mai echitabil, sub îndrumarea și binecuvântarea divină.

 

Nr. pagini: 64


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.