Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Vremuri de restaurare
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Prin această carte vom avea parte de un fundament biblic solid pentru o rugăciune înflăcărată. Ce ne transmit termenii “valea deciziilor“ și “națiuni oi și națiuni capre“, în contextul judecății Domnului? Care sunt promisiunile făcute de Dumnezeu Bisericii și care sunt făcute Israelului în aceste “vremuri de restaurare“? Unde ne aflăm noi ca și biserică a lui Isus Cristos și încotro dorește Duhul lui Dumnezeu să ne conducă?

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Isus Hristos, pe care cerul trebuie să-L primească, până la vremurile aşezării din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfinţilor Săi proroci din vechime. (Fapte 3:21)

Această carte este o chemare urgentă și din inimă la adresa Trupului lui Hristos din Germania și din întreaga lume pentru post și rugăciune corporativă. Ne oferă o înțelegere bine fundamentată a contextului profetic din zilele noastre, în acord cu Biblia. Prin această carte vom avea parte de un fundament biblic solid pentru o rugăciune înflăcărată. Ce ne transmit termenii “valea deciziilor“ și “națiuni oi și națiuni capre“, în contextul judecății Domnului? Care sunt promisiunile făcute de Dumnezeu Bisericii și care sunt făcute Israelului în aceste “vremuri de restaurare“? Unde ne aflăm noi ca și biserică a lui Isus Cristos și încotro dorește Duhul lui Dumnezeu să ne conducă?

Aceasta nu este o carte atotcuprinzătoare, dar ne oferă un impuls vital precum și o direcție biblică, ajutându-ne în căutarea unor răspunsuri pentru aceste întrebări vitale, împuternicindu-ne pentru a ne ruga mai eficient.

haraldeckert libHARALD ECKERT, născut în 1960, căsătorit cu Erika și tată a patru copii a publicat revista Wiederherstellung (Restaurare) în perioada 1982-1989. A participat intens în cadrul organizației Intercessors for Germany între anii 1990-1994 fiind fondator și președinte al organizației Internationaler Bibellehrdienst (Derek Prince Ministries, Germania). În momentul de față este director executiv al organizației Christians for Israel, Germania slujind și în bordul de conducere al European Coalition for Israel cu sediul la Bruxelles. Ca învățător, pionier spiritual și autor, Harald Eckert nu doar încurajează, ci este implicat activ în variate proiecte importante în Germania, Europa și Israel.

Descarcă un fragment din cartea Vremuri de restaurare!

Cuprins

 

Prefață la ediția în limba engleză
Prefață
Capitolul 1 - O introducere
Capitolul 2 - Israelul în „Vremurile de Restaurare”
Capitolul 3 - Biserica în „Vremurile de Restaurare”
Capitolul 4 - Națiunile în perioada „Vremurilor de Restaurare” 
Capitolul 5 - Restaurare prin unirea în post (de Derek Prince)

Editura: Alfa Omega Publishing

Nr de pagini: 139

 

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.