Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Vremurile din urmă - Don Finto
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

În timp ce se concentrează pe Sfânta Scriptură, el ne descoperă cum putem citi semnele timpurilor, cum să ne pregătim pentru zilele extraordinare ce ne stau în față.

VIITORUL ACESTEI PLANETE NU A ARĂTAT NICIODATĂ MAI ÎNTUNECAT 
DAR VIITORUL OAMENILOR LUI DUMNEZEU NU A ARĂTAT NICIODATĂ MAI LUMINOS.

 În zilele de pe urmă care ne stau înainte, vom experimenta cele mai întunecate zile din toată istoria – dar oamenii lui Dumnezeu vor experimenta o extraordinară revărsare supranaturală a puterii și protecției lui Dumnezeu. 

În această inspirată și necesară chemare la acțiune, Don Finto, un autor bine vândut și pastor, provoacă credincioșii din întreaga lume în a deveni împlinitori radicali ai voii lui Dumnezeu și furnizori ai puterii Lui, în ciuda întunericului care se conturează. În timp ce se concentrează pe Sfânta Scriptură, el ne descoperă cum putem citi semnele timpurilor, cum să ne pregătim pentru zilele extraordinare ce ne stau în față, inclusiv cum:
- Să redobândim o imaginație dumnezeiască
- Să trăim și să ne rugăm Cuvântul lui Dumnezeu
- Să ne luptăm în credință pentru promisiunile lui Dumnezeu
- Să ținem pasul cu Duhul Sfânt
- Să trăim într-o comunitate autentică
- și multe altele!
Cel rău urmează să se arate, dar cu atât mai mari sunt minunatele cuceriri ale armatei Domnului. Zilele cele mai bune urmează.

„Relevantă, revelatoare și foarte bine scrisă. Această carte este mesajul de care are nevoie fiecare credincios.”
Mike Bickle, director, International House of Prayer; președinte, International House of Prayer University
„Este de mare ajutor să știi cum să citești semnele timpurilor. Vocea demnă de încredere a lui Don Finto ne instruiește cum să răspundem și cum să pășim în credință și nu în frică.”
James W. Goll, fondator God Encounters Ministries
„Luați această carte și citiți-o. Apoi alergați cu o credință puternică înspre viitor, știind că vi s-a dat un rol în această etapă a zilelor din urmă ale istoriei.”
Lou Engle, fondator, The Call

Don Finto a păstorit Biserica Belmont din Nashville pentru 25 de ani și este fondatorul și directorul Caleb Company. Don are trei copii, șapte nepoți și un număr crescând de strănepoți. Aflați mai multe pe www.donfinto.org

 

Număr de pagini: 253

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.