Credința creștină fără Israel

Cum a dispărut Israelul din credința noastră creștină

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
10,00 lei
Reducere

Descriere

Noi credem că Dumnezeu a creat pământul și omenirea. Credem că păcatul și moartea și-au făcut apariția prin Cădere. Credem în venirea lui Isus Hristos, în suferința, moartea și învierea Sa pentru a ne împăca din nou cu Tatăl prin credință. Și credem în a doua Sa venire și în venirea Împărăției. Dar care este rolul lui Israel în toate acestea?

Pentru mulți creștini, Israelul nu este mai mult decât țara prin care a umblat Isus. Cum ar putea Israelul să fie atât de exclus din peisaj, când Biblia vorbește despre un legământ veșnic cu el? Profetul Isaia spune că, în Împărăția viitoare, legea va ieși din nou din Sion și cuvântul Domnului din Ierusalim. Rev. Kees Kant explică într-un mod accesibil cum s-a putut întâmpla ca Israelul să dispară atât de mult din peisajul creștinismului, chiar dacă el are o poziție atât de unică și trainică în planul lui Dumnezeu pentru lume.

 

Nr. pagini: 52


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.