Operatiunea Exodus

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Ebenezer Operation Exodus a ajutat peste 130 000 de evrei să se întoarcă în Israel începând cu anul 1991. Organizația își continuă misiunea și vă invită să vă alăturați lor.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Reducere

Descriere

În toiul Primului Război din Golf, când rachetele zburau deasupra Israelului, 120 de creștini s-au adunat la Ierusalim pentru o conferință de rugăciune. Pe neașteptate, s-au pomenit într-o aventură care depășea chiar nivelul imaginației lor.

Aceasta este povestea întoarcerii poporului evreu în Israel după un exil de aproape 2 000 de ani. E o mărturie a dragostei lui Dumnezeu pentru națiunea Israel și o remarcabilă împlinire a profețiilor biblice. Pe deasupra, e un exemplu contemporan de credință extraordinară și de curaj dovedite de autorul Gustav Scheller. 

Ebenezer Operation Exodus a ajutat peste 130 000 de evrei să se întoarcă în Israel începând cu anul 1991. Organizația își continuă misiunea și vă invită să vă alăturați lor.

„E un privilegiu și o onoare să participăm la uimitoarea lucrare a Ebenezer Operation Exodus care a început, cu mulți ani în urmă, prin credința și ascultarea lui Gustav Scheller, a soției lui și a celorlalți fondatori ai organizației. Uluitoarea poveste a Operațiunii Exodus și a creșterii ei în timp se împletește cu activitatea lui Derek Prince și a misiunii lui, fiindcă a accentuat mereu rolul decisiv al Israelului în evenimentele globale și importanța întoarcerii acasă a poporului evreu răspândit în lumea întreagă. Sper că această carte va fi o sursă de inspirație. Poate că va face chiar mai mult, stârnindu-vă interesul de a vă implica personal în asistarea evreilor de pretutindeni care se întorc în țara de baștină”. 

Dick Leggatt, Președinte al Derek Prince Ministries – USA

„O poveste a curajului care întrece orice așteptare. Nu cunosc un exemplu contemporan mai bun decât acesta, în ceea ce privește credința”. 

Wayne Hilsden, Pastor Senior al King of Kings Assembly din Ierusalim

„Povestea de față este mărturia dragostei divine eterne și a harului lui Dumnezeu. E istoria reunirii poporului evreu în Țara Promisă. E miraculoasă și uluitoare, rolul pe care Gustav și Elsa l-au jucat nefiind cu nimic mai prejos”.

Lance Lambert, Vorbitor internațional și învățător biblic

 

Număr de pagini: 186


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.