Poruncește muntelui

Porunceste_Munte_4ff6d1257dbc0.jpg
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Sa vorbesti muntilor nu este un act normal. Dar Isus ne spune sa vorbim muntilor. El vrea sa poruncim obstacolelor si zidurilor sa cada! Dumnezeu lucreaza cu cuvinte si raspunde prin cuvinte. Isus i-a invatat pe ucenici sa vorbeasca muntilor de probleme. A vorbi muntilor este un concept aproape incredibil, cu toate acestea insa, Domnul ne-a spus sa-l practicam.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
10,00 lei
Reducere

Descriere

Sa vorbesti muntilor nu este un act normal. Dar Isus ne spune sa vorbim muntilor. El vrea sa poruncim obstacolelor si zidurilor sa cada! Dumnezeu lucreaza cu cuvinte si raspunde prin cuvinte. Isus i-a invatat pe ucenici sa vorbeasca muntilor de probleme. A vorbi muntilor este un concept aproape incredibil, cu toate acestea insa, Domnul ne-a spus sa-l practicam! Poti accepta lucrul acesta?

Isus suspina, Credinciosii Mi se plang de probleme, dar eu doresc ca ei sa vorbeasca problemelor lor! El ne-a instruit sa poruncim muntelui sa se arunce in adancul marii si sa dispara in oceanul uitarii! Daca, de exemplu, suferi de dureri sau cancer, spune cu voce tare simptomelor: Durere! Cancer! Iesi afara din radacini, pleaca din trupul meu! Aceasa le-a spus de fapt Domnul ucenicilor Sai sa faca, indiferent cat de ciudat pare.

christinedarg libChristine Darg, autoare si moderatoare, a scris patru carti si a produs zeci de documentare. Ea si sotul ei, Peter, au fondat sucursala de stiri CBM in Ierusalim si au lucrat la Trezirea Africii timp de cinci ani alaturi de Reinhard Bonnke. Christine este implicata in multe treziri spirituale din Orientul Mijlociu si duce Cortul intalnirii al lui David" la toate natiunile. Conferintele ei de rugaciune de mijlocire pregatesc drumul pentru implinirea capitolului al 19-lea din Isaia: Tot in vremea aceea, Israel va fi al treilea, unit cu Egiptul si cu Asiria, ca o binecuvantare in mijlocul pamantului. Domnul ostirilor ii va binecuvanta si va zice: Binecuvantat sa fie Egiptul, poporul Meu, si Asiria, lucrarea mainilor Mele, si Israel, mostenirea Mea! (Isaia 19:24-25)

 Autoarea acestei carti, Christine Darg, este autoare si moderatoare, ea a scris si a produs zeci de documentare. Una dintre cartile scrise de Christine Darg, Porunceste muntelui, este o carte care te provoaca sa traiesti minuni alaturi de un Dumnezeu al minunilor.

In aceasta carte, Christine doreste sa ne indrepte atentia inspre un Dumnezeu care continua sa faca minuni si astazi. Chiar daca altii predica o evanghelie slaba, credinciosii adevarati proclama puterea deplina a lui Dumnezeu.

Christine ne spune ca noi ne aflam pe un camp de lupta spiritual pe pamantul acesta. Daca nu poruncesti muntilor, daca nu te impotrivesti diavolului si nu te bazezi pe promisiunile lui Dumnezeu, s-ar putea sa slabesti in viata ta de credinta.

Dumnezeu ne indeamna pe parcursul scripturii sa cerem, sa cautam si sa batem. Dumnezeu ne-a dat deja totul prin Cuvantul Sau, care cuprinde nespuse promisiuni marete.
In aceasta carte, Christine vorbeste despre faptul ca Dumnezeu vrea ca noi sa realizam lucruri mari. Biblia abunda in exemple de oameni obijnuiti care au facut mari ispravi. Pentru a incepe sa te rogi pentru bolnavi, tot ceea ce trebuie sa faci e sa gasesti peste cine sa iti pui mainile.

Crede ca Dumnezeu iti onoreaza credinta intotdeauna. Totodata invata sa percepi prezenta Duhului Sfant. Practicarea prezentei lui Dumnezeu trebuie sa fie mentalitatea ta constanta. In plus, vindecatorul autentic este sensibil la voia lui Dumnezeu si la dorinta persoanei bolnave.

Dorinta autoarei este ca prin aceasta carte, inima ta sa se intareasca si sa inceapa sa faca mari ispravi alaturi de Domnul asa cum este scris: " Dar aceia din popor care vor cunoaste pe Dumnezeul lor, vor ramanea tari si vor face mari ispravi."

Editura: Alfa Omega Publishing

Autor: Christine Darg

Numar de pagini: 58


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.