Vremuri de restaurare

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Prin această carte vom avea parte de un fundament biblic solid pentru o rugăciune înflăcărată. Ce ne transmit termenii “valea deciziilor“ și “națiuni oi și națiuni capre“, în contextul judecății Domnului? Care sunt promisiunile făcute de Dumnezeu Bisericii și care sunt făcute Israelului în aceste “vremuri de restaurare“? Unde ne aflăm noi ca și biserică a lui Isus Cristos și încotro dorește Duhul lui Dumnezeu să ne conducă?

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Reducere

Descriere

Isus Hristos, pe care cerul trebuie să-L primească, până la vremurile aşezării din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfinţilor Săi proroci din vechime. (Fapte 3:21)

Această carte este o chemare urgentă și din inimă la adresa Trupului lui Hristos din Germania și din întreaga lume pentru post și rugăciune corporativă. Ne oferă o înțelegere bine fundamentată a contextului profetic din zilele noastre, în acord cu Biblia. Prin această carte vom avea parte de un fundament biblic solid pentru o rugăciune înflăcărată. Ce ne transmit termenii “valea deciziilor“ și “națiuni oi și națiuni capre“, în contextul judecății Domnului? Care sunt promisiunile făcute de Dumnezeu Bisericii și care sunt făcute Israelului în aceste “vremuri de restaurare“? Unde ne aflăm noi ca și biserică a lui Isus Cristos și încotro dorește Duhul lui Dumnezeu să ne conducă?

Aceasta nu este o carte atotcuprinzătoare, dar ne oferă un impuls vital precum și o direcție biblică, ajutându-ne în căutarea unor răspunsuri pentru aceste întrebări vitale, împuternicindu-ne pentru a ne ruga mai eficient.

haraldeckert libHARALD ECKERT, născut în 1960, căsătorit cu Erika și tată a patru copii a publicat revista Wiederherstellung (Restaurare) în perioada 1982-1989. A participat intens în cadrul organizației Intercessors for Germany între anii 1990-1994 fiind fondator și președinte al organizației Internationaler Bibellehrdienst (Derek Prince Ministries, Germania). În momentul de față este director executiv al organizației Christians for Israel, Germania slujind și în bordul de conducere al European Coalition for Israel cu sediul la Bruxelles. Ca învățător, pionier spiritual și autor, Harald Eckert nu doar încurajează, ci este implicat activ în variate proiecte importante în Germania, Europa și Israel.

Descarcă un fragment din cartea Vremuri de restaurare!

Cuprins

 

Prefață la ediția în limba engleză
Prefață
Capitolul 1 - O introducere
Capitolul 2 - Israelul în „Vremurile de Restaurare”
Capitolul 3 - Biserica în „Vremurile de Restaurare”
Capitolul 4 - Națiunile în perioada „Vremurilor de Restaurare” 
Capitolul 5 - Restaurare prin unirea în post (de Derek Prince)

Editura: Alfa Omega Publishing

Nr de pagini: 139

 

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.